Barcelona Blanc i Negre

dimarts , 3/05/2011 | Art, Fotografia, Tecnologia i Internet

Flickr s’ha convertit en aquests darrers anys en la gran xarxa social fotogràfica mundial. Aquest super banc d’imatges ens ofereix l’oportunitat de veure a qualsevol lloc del món imatges com les que les que “Barcelona Blanc i Negre” ens ofereix. Es tracta d’un perfil obert de flickr, que ens dóna l’oportunitat de veure les fotografies que entre el 1962 i 1964 va fer Xavier Miserachs. Més de 7.000 captures realitzades pel llibre “Barcelona Blanc i Negre” que va editar “Aymà Editorial, al 1964”, a més en aquest llibre podem llegir textos de Josep Maria Espinàs i un pròleg de Joan Oliver.

Ara aquest fons fotogràfic es troba a l’arxiu del MACBA de Barcelona i segons informa en el mateix perfil del MACBA a flickr, aquest fons es troba actualment en un procés de catalogació i es podrà consultar públicament al llarg dels darrers mesos.

Si vols veure un petit tast d’aquest llibre, t’aconsellem que entris a aquest perfil de flickr per veure una altra mirada de la Barcelona d’abans, unes fotografies molt recomanables.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús