Especial MODA (ELLS i ELLES) – Primavera 2011

dilluns, 14/02/2011 | Moda, Reportatges

Si recordem l’article dedicat a la moda d’hivern d’aquest bloc en el mes de desembre, veurem que vam dedicar tot un post a la moda d’hivern per home, però em van arribar alguns correus queixant-se justament d’això, de que també fes un altre post amb roba de temporada per dona, i em vaig adonar de que seria el més lògic i just, per això ara que arriba el bon temps i totes les passarel•les ja llueixen la roba de primavera d’enguany, us proposo descobrir amb L’imperdible, les tendències per home i dona de la pròxima temporada, resseguint una marca que personalment us recomano Blanco, una firma econòmica i apta per totes les butxaques.

  • PRIMAVERA 2011 – ELLS

La primavera és una estació on mai hem d’abandonar la jaqueta, els guants i la bufanda al prestatge més amagat de l’armari, ja que és una estació variable, i ja pot estar fent quinze dies d’un sol espaterrant, com uns altres quinze de pluja, i és per això que mai cal desfer-nos per sempre de la roba d’hivern.

FOTO1BLANCO

Per aquesta temporada es porta molt les dobles combinacions, és a dir, intercalar dues peces per aconseguir la combinació perfecte. Una d’aquestes combinacions i que a mi m’encanten, són les samarretes d’imperi.

foto blanco 3

(de colors clars i pastels: blanc, rosa pastel, etc…) amb una camisa per sobre (de colors forts: negre, blau marí, etc…) i arremangada pels braços.

foto2balnco

Una altra doble combinació seria amb dues camises, una de colors més clars i una altra per sobre que sempre destaqui més, amb el disseny o colors. Però no només aconsellem les dobles combinacions amb samarretes o camises, sinó també amb samarretes i cardigans

fotoblanco4

moda blanco5

6

sempre de colors molts neutres, no t’aconsellem colors massa vius, ja que això serà la pròxima temporada d’estiu on portarem samarretes i combinacions de colors que s’assemblaran als llums de neó; tot i així totes les combinacions de colors que sempre siguin la regla de destacar un sobre l’altre.

7

Pel que fa a pantalons, tornen els pantalons ajustats, i es que semblen que no volen marxar. Si portes els típics jeens de pitillo t’aconsellem que siguin neutres, de colors no massa vius (blancs, foscos, negres, grissos…) Però si ets més de pantalons curts, i molt curts (perquè aquesta temporada seran molts curts) t’aconsellem colors molt vius (grocs, vermells, morats, etc…).

8

11

Aquest darrer és de la marca Odradek.

Ens avancem! I és que ja moltes marques, quan preparen la temporada de primavera, preparen junta amb aquesta, la temporada d’estiu, i et proposem veure els banyadors de temporada.

9

Això dels banyadors va a gust de la persona que els porta, però cada marca es basa amb una línia i amb una línia de disseny diferent. Per exemple, aquesta de Blanco, es decanta per una línia de banyadors d’home militars, i també una altre, més mariner, de colors vius com és el blau i grana.

10

Pel que fa a bambes, seguim parlant d’una marca que es tendència, és Converse, i la seva nova línia de bambes/sabates per aquesta primavera-estiu.

14

Per aquest reportatge, m’he inspirat en les marques Blanco, Converse i Odradek.

  • PRIMAVERA 2011 – ELLES

Aquesta primavera ve molt variada pel que fa a combinacions, i ve marcada pels vestits molt vaporosos i resseguint la línia vintage que regna en totes les marques. És per això que en descobrirem totes les combinacions possibles resseguint la firma Blanco i Mango.

dona1

dona4

Blanco ens proposa una línia basada amb vestits de colors vius i intensos, com per exemple aquesta proposta, un vestit llarg subjectat amb un complement indispensable que és el cinturó que combini amb els colors. dona2

dona3

Una de les altres propostes que ens agraden molt és un l’estil més informal, on amb una samarreta amb un disseny llampant o suau, amb una faldilla vaporosa us farà marcar el vostre estil amb més elegància.

dona5

Si parlem de pantalons, em de parlar dels pitillos, ja que són tendència tant per home com per dona, i és que ja totes les modes són bastants unisex, amb colors foscos, com aquests de la firma Mango, on es deixa veure les formes.

dona6

Si parlem de sabates de dona us recomanem una firma gens comercial, totalment de disseny i úniques. Us descobrim les sabates de Mónica Garcia, una noia que inspira totes les seves sabates amb dissenys únics i preciosos, que faran les delícies dels vostres peus. La seva línia s’inspira a l’edat de Maria Antonieta, del barroc i rococó, són sabates exclusives i úniques.

dona7Com podeu veure utilitza materials molt diferents, però són de primera qualitat.

d8Per fer aquest reportatge m’he inspirat en col•leccions de Mango, Blanco i Mónica Garcia.

Esperem que les meves recomanacions us hagin agradat, si vols recomanar-me algun estil o el que vulguis, no dubtis en enviar-me un mail a imperdibleblog@gmail.com

Fins a la pròxima imperdibles!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús