Exposicions i activitats del mes de gener a la galeria Setba de Barcelona.

dilluns, 10/01/2011 | Art, Espais i Botigues, Exposicions i Festivals, Fotografia, Il·lustració i Còmics

La reobertura d’ “El Molino” de Barcelona era un somni per moltes persones, ja que aquesta mítica sala del Paral•lel barceloní, aplegava la història viva de la ciutat i també ara amb la seva reobertura ja fa alguns mesos, vol convertir-se en una proposta cultural més de Barcelona.

Per la importància de “El Molino” i la seva reobertura, la galeria Setba de Barcelona el pròxim dimarts 11 de gener inaugura una exposició sota el títol “Carpe diem, 10 anys a El Molino”, una exposició fotogràfica a càrrec de Josep Tobella, on podrem veure la història d’aquesta sala del Paral•lel des de 1973 i 1983, una mostra que també recorre la història viva de la ciutat.

ACTIVITATS:

·Degustació de formatges artesants.

·Tast de vi a cegues

·Tast de vins catalans.

·Taller de Sushi

·Taller Gaudí

·Mostra de tast i tallers

Per consultar les dates, preus i condicions per assistir a aquestes activitats podreu entrar al web www.setba.net i informar-vos de les activitats.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús