Impuls al vídeo-art com a disciplina artística de qualitat

dissabte, 1/01/2011 | Art, Vídeo-art

El vídeo-art sempre ha sigut la gran disciplina artística digital oblidada, però per sort en aquests temps que corren, ha tornat a rebre un impuls gràcies als nous talents, que aposten per aquests formats visuals on ens donen a conèixer les seves propostes, però sobretot allò que volen explicar i que volen ensenyar. Aquí uns tres bons exemples:

The Diary of a Disappointed Book from Studiocanoe on Vimeo.

Promofunk from Studiocanoe on Vimeo.

Tres bons exemples que ens ajuden a il·lustrar la bona salut en que es troba el vídeoart, com a disciplina artística digital.
En el primer vídeo, ens trobem en un vídeoclip d’un grup anglès, on reiventen la forma habitual de fer vídeoclips, ja que els músics no surten al vídeo, només és dóna protagonisme al vídeo (impressionant i molt original) i al so que és el que realment interessa.
En el segon vídeo, ens trobem en un petit curt de fantàstica qualitat a nivell d’imatge i so, així com a plànol de càmera, on ens explica la història o la vida d’un llibre des de que és regalat, fins que és una altra vegada reutilitzat per reciclar.

I per acabar un altre minicurt d’una mica més de durada i molt original i còmic. Sobretot en aquest darrer vídeo, s’ha de destacar elsplànols ja que no és fàcil coordinar els moviments dels play-mobils, així també com la paciència i dedicació.

A més el vídeo-art, ja en moltes exposicions convencionals, s’utilitza per potenciar, gràcies a la imatge i el so, una nova manera d’interectuar amb el públic.

Si ens vols enviar les teves creacions de vídeo-art, envia’ns un mail a imperdibleblog@gmail.com.

1 comentari

  • Echa

    11/09/2012 5:35

    Ni hao Liu, All the best wishes for you on this exnicitg opportunity and thanks for sharing experiences on the blog. Hope you enjoy the possibilty to Set your target and see the progress with Commute Greener! I know Anders and Amanda has got material to share with you Set sails with environmental care!/m

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús