Demà a “L’imperdible” : art.

divendres, 31/12/2010 | Art

Hola que tal, com estan?

A partir de demà, és a dir d’aquí molt poques hores, començarem a “L’imperdible” una nova aventura de explicar-los cada mes de l’any, un tema o secció que tractem al nostre web. D’aquesta manera descobrirem a fons, la ciutat de Barcelona; de les novetats més recents, fins a les tradicions més arrelades a la nostra cultura.

L’imperdible, aquesta pàgina de cultura, els proposa veure Barcelona amb uns altres ulls, i descobrir racons interessants on visitar d’aquesta ciutat. És per això que els animo a que ens segueixin cada mes aquí, articles rere article.

El primer mes, gener, el dediquem a l’art, per això descobrirem aquell art que no es troba als museus sinó al carrer, l’art urbà i sí també, anirem a exposicions, galeries d’art i a museus. Descobrirem una altra manera de veure l’art a Barcelona.

És per això que els convido a que ens segueixin, a partir del 1 de gener del 2011, aquí a L’IMP: L’imperdible.

Que tinguin una molt bona entrada d’any i que gaudeixin de la nit de cap d’any.
A reveure!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús