Ferran Palau es clava ‘La daga’

dimarts , 10/02/2015 | Cançons, Discos, El meu nou grup favorit

Ferran Palau, 'Santa ferida' (2015)Ferran Palau, veu masculina d’Anímic i un dels dos compositors principals del grup de Collbató, va debutar en solitari amb ‘L’aigua del rierol’, un recull de cançó d’autor acústica delicada i evocadora que incloïa algunes de les cançons més boniques del 2012 a casa nostra.

Ara Palau torna amb ‘Santa ferida’,  i el primer avançament, ‘La daga’, manté la melancolia, però s’allunya del so bucòlic del seu predecessor a favor d’un to misteriós i sensual.

 

 


M’he rendit al seu encanteri
No diré que no em van avisar
Pobre del que s’acosti a ella
Sucumbint al misteri amagat

Era massa fort
Era massa fort

Tu clava’m la daga al coll
Que jo abandonaré el cos
Tu clava’m la daga al coll
Que jo abandonaré el cos

M’he rendit al seu evangeli
No t’ho he dit però una força animal
Fent servir la seva energia
Se m’ha endut i ara no se tornar

Era massa fort
Era massa fort

Tu clava’m la daga al coll
Que jo abandonaré el cos
Tu clava’m la daga al coll
Que jo abandonaré el cos

Gravat amb Jordi Matas (Seward) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril), els quals l’acompanyaran en directe, ‘Santa ferida’ està previst per al 17 de març. Abaixada la persiana d’Amniòtic Records, el segell de Pau Vallvé que en va editar el debut, el segon disc de Palau veurà la llum en el nou segell Halley Records, un cometa que orbita al voltant de dues agències de ‘management’, Lizardqueen Music (Núria Graham, La iaia) i Èxits Management (Txarango, Els Catarres), i l’agència de comunicació Vibra Comunicació (La Pegatina, Acústica de Figueres, Black Music Festival). Segons el segell, en el seu catàl·leg “imperarà més la qualitat que l’estil de música, més l’emoció que el criteri comercial”. La segona referència serà la reedició, també al març. de ‘First tracks’ (2013), la maqueta autoeditada amb què es va donar a conèixer Núria Graham, qui el 2 de març publicarà el seu debut oficial, ‘Bird eyes’, amb El Segell del Primavera.

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús