La ‘playlist’ de Podem

dijous, 5/02/2015 | Cançons, Cançons contra la crisi, Pots sentir-me

playlist podemos 31/01/2015No sé si serà un ‘fake’, com aquells cartells del Primavera Sound que circulaven per la xarxa segons els quals Kanye West i Cocteau Twins havien d’actuar a l’edició d’aquest any del festival. Però corre per Twitter una captura de pantalla amb les cançons que suposadament van animar la multitudinària manifestació que Podem va organitzar a Madrid. I coi, quina col·lecció de ‘temazos’: la selecció és tan bona que gairebé fa venir ganes d’haver-hi anat. Si la pengen a Spotify (hi és: gràcies Gent Normal), jo no m’ho pensaria dues vegades i m’hi subscriuria per animar festes i revetlles.

DJ Podemos va punxar cançons amb vocació més o menys revolucionària, des de ‘Rebel rebel’, de David Bowie, fins a ‘Ciutat podrida’, de La Banda Trapera del Río, passant per ‘Spanish bombs’, de The Clash, i ‘Fight the power’, de Public Enemy.

Però la llista també vessa hedonisme, amb ‘Blue monday’, de New Order, ‘Common people’, de Pulp, o ‘I follow rivers’, de Lykke Li, en la versió del ‘remix’ de The Magician, esclar. Temes bastant més motivadors per aconseguir l’anhelat ‘ambient festiu’ al qual aspiren els organitzadors de tota mani, que ‘La presó del rei de França’ de la Companyia Elèctrica Dharma. Per poc òbvia i com a favorita personal, del ‘setlist’ jo em quedo amb ‘The bleeding heart show’, de The New Pornographers. Ah, i ‘L’estaca’, aquest cop, no va tombar.


2 comentaris

  • Gent Normal

    06/02/2015 12:34

    No és un fake. Aquesta va ser la banda sonora que va punxar Podemos Cultura a la marxa, amb el lema “La Cultura A l’Assalt”. La llista sí que està publicada en Spotify. Pump up the volume: http://open.spotify.com/user/mariekke/playlist/1e2TfIY8wO7kqHfqRobedT

  • Thomas Edward Yorke

    13/02/2015 15:32

    El concepte casta es pot aplicar a la música d’aquest país!!..jo parlo be de tu, si tu parles be de mi!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús