Elogi del Bala Perduda

dimarts , 2/12/2014 | Concerts, Pots sentir-me

The Saurs (Bala Perduda, 16 de gener de 2014)

Això no és una oda al tarambana en general, sinó al concurs de nous talents de la Sala Apolo, la batalla de bandes que premia el guanyador amb un slot a l’escenari Pro del Primavera Sound i amb l’enregistrament d’un LP, i el segon i tercer finalistes amb la gravació d’un EP i un single, respectivament. En representació de Time Out, vaig formar part del jurat de la primera edició, que es va celebrar del gener a l’abril de 2014. I ara que acaba de començar la segona, per a la qual hi ha apuntats 32 grups i artistes aspirants, no em puc estar de recomanar que hi traieu el nas.

Em recordo perfectament de la primera ronda del concurs, que van estrenar el trio The Saurs: recordo l’agitació de sentir que estava descobrint un grup que prometia, amb futur, no poder reprimir un somriure excitat amb la frescor esbojarrada del rock garatger que esquitxen a tota velocitat amb dues guitarres i una bateria. Van acabar guanyant el concurs i des d’aleshores no els ha anat gens malament: van guanyar també el Villa de Bilbao, i a banda de tocar al Primavera Sound i en altres llocs, també ho van fer al Primavera Club, on els vaig veure per tercer cop. Ho van brodar, però mai no tornarà a ser com el primer cop, en què vaig sentir que encara eren quasi un secret. En resum, aneu al Bala Perduda. També us convidaran a una birra.

En vols més? Crònica de la 1a ronda del Bala Perduda 2014

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús