Les #sonartwins ja han trobat parella: visca els nuvis!

dijous, 13/11/2014 | Festivals, Freaks & geeks, Notícies

sonartwins.jpg Primera foto oficial del casament de l’any: les bessones del Sónar ja han trobat uns bessons amb qui anar a l’altar, i el Festival de Música Avançada ja ha fet pública la imatge de l’edició de 2015.

Fa tres setmanes ens fèiem ressò de la campanya #sonartwins del festival per buscar dos bessons o bessones idèntics amb qui casar les protagonistes de la campanya publicitària del Sónar 2000. Finalment ha estat un casori hetero i les bessones, per qui a penes han passat els anys, han acabat emparellades amb un parell de ‘gentlemen’ (no trobeu que fan cara d’anglesos?) que es proclamen “futurs visionaris”: així s’acrediten en la placa que els penja de la solapa de la jaqueta.

Si al Sónar 2011 el Sr. Samaniego –el que va posar el festival en venda– va acabar punxant per sorpresa, les felices parelles faran acte de presència a l’edició d’aquest any? Hem de portar arròs?

No sabeu de què va això? Aquí s’explica: Bessons idèntics? El Sónar us necessita.

 

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús