Sabina Abril

dimecres, 13/08/2014 | Pots sentir-me

musics metro“Mis manos echan de menos tus manos…”, canta una dona al metro en el transbord de la línia vermella a la groga d’Urquinaona acompanyant-se amb una guitarra acústica. “Mis manos echan de menos tu piel…”, canta la mateixa cançó matí rere matí, i comentem taraŀlejant-la que potser és una versió de Rosana, la del ‘Talismán’, que després d’esprémer aquell ‘Lunas rotas’ del 96 fins a l’última gota –com Jarabe de Palo amb ‘La flaca’, que ha quedat ben seca– per fi s’ha empescat un nou ‘hit’.

“La luna en una taza de café…”, fa ella, i ens anem quedant amb trossos de la lletra d’aquesta cançó circular, que tenim la teoria que quan l’acaba la torna a començar. “Te pedí que fueras mi mujer…”, continua incansable, i concloem que la cançó ha de ser d’ella i que aspira a enfilar-la a dalt de les llistes d’èxits des de baix de tot de les profunditats del metro; només això pot justificar la insistència en aquest repertori monotemàtic.

“Ya no te debo nada que te vaya bien”, li dicto un tros de lletra a la meva parella perquè la busqui a Google, combinant-la amb ‘cantautora’, ‘metro’ i ‘Urquinaona’. Em diu que l’ha trobada, que es diu Sabina Abril i que la xarxa en va plena, de la cantautora i la seva cançó circular. Però m’està prenent el pèl, Sabina Abril no existeix: només una ‘busker’ de Músics al Metro que no es cansa de cantar El Niño de la Hipoteca.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús