Els cabells d’Skrillex i Jared Leto

divendres, 14/03/2014 | Clubbing, Films, Les estranyes aventures de Salicrunette, Pots sentir-me

Divendres 28 de febrer vam anar a veure l’Skrillex al BeCool per fer una mica d’‘Spring breakers’, versió madureta, sense biquini i sense fer mal a ningú. El fenomen dance ianqui ens va donar més peixet que al Sónar, i els drops no van començar a caure amb força fins que Sonny Moore ens va tenir a tots –l’ambient era bastant testosterònic– suant i indefensos al trencaclosques EDM. Veure’l, però, no el vam veure: vaig declinar l’oferta d’una de les meves sequaces de pujar-me a collibè per tenir una panoràmica del mar de gent que inundava la sala i em vaig quedar sense veure l’icònic pentinat d’en Sonny.

Vaig recuperar-me, pel que fa al visionat de llargues cabelleres masculines, veient Jared Leto als Òscars. Oh Jared, amb reflexes californians que l’amiga que volia enfilar-me a l’Skrillex diumenge cobejava. Oh Jared, que abans molaves, quan se’t dilataven les pupil·les dels ulls blaus a ‘Rèquiem per un somni’, quan et van trencar la cara bonica a ‘El club de la lucha’, i a qui vaig desterrar quan et vas llançar al rock per a estadis amb 30 Seconds To Mars i vas fer el ridícul fent d’assassí de Lennon.

Però ara la teva Rayon de ‘Dallas Buyers Club’ és la nova Miss Amèrica, la damiseŀla en perill que ha ajudat a l’antiheroi que hi encarna Matthew McConaughey, el nostre nou ídol pagà, a emportar-se l’estatueta, i fer-te’n amb una per a tu.

Jared Leto.jpgskrillex.jpg

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús