‘Vostè és aquí’, el nou disc d’Antònia Font

dimecres, 12/09/2012 | Discos, Notícies

voste es aqui.jpgUn parell de dies abans que el quintet mallorquí preestreni el seu vuitè àlbum divendres al Mercat de Música Viva de Vic, la formació que lidera Joan Miquel Oliver ha revelat alguns detalls de l’àlbum, que es dirà ‘Vostè és aquí’ i que es publicarà el 9 d’octubre.

Diu el comunicat:

“Experimentant amb els límits del format cançó però sense abdicar del pop, Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) han volgut reflectir una sèrie de conceptes musicals que habitualment queden fora del cànon per articular la proposta més sincera de la seva trajectòria. Amb distribució física de Discmedi i digital de The Orchard, ‘Vostè és aquí és un viatge en tres etapes pel seu intransferible univers on es combinen gèneres, tradicions i fins i tot llengües. Un disc cent per cent Antònia Font que el grup interpretarà íntegrament en el concert de divendres, una cita sorprenent i absolutament inexcusable”.

‘Per a jo i tots es ciclistes’ és el primer avançament de ‘Vostè és aquí’. La cançó, que no arriba als 2 minuts, és un dels 40 temes breus que conformen el nou disc dels mallorquins, composat durant la gira del seu àlbum de retorn, ‘Lamparetes’ (2011).

‘Vostè és aquí’ arribarà divuit mesos desprès de ‘Lamparetes’ (2011), el disc amb què van trencar el seu hiat i el primer disc d’or de la seva carrera. La presentació oficial del disc a Barcelona serà la primera setmana de desembre al festival Primavera Club.

Els primers concerts anunciats de la gira de presentació, després de les estrenes a Vic i al Fun Festival de Sant Vicenç dels Horts, són les següents:

26 d’octubre 2012  l GIRONA l Auditori l Temporada Alta

20 de novembre 2012  l VALÈNCIA l Teatro Olympia

01 de desembre  l TARRAGONA l Palau de Congressos

07 de desembre  l MADRID l Primavera Club

08 de desembre  l BARCELONA l Primavera Club

19 de gener  l GRANOLLERS l Teatre Auditori

02 de febrer  l MURCIA l Teatro Circo

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús