Dexys vs The Beach Boys: els retorns de l’any

dijous, 26/04/2012 | Cançons, Concerts


The Beach Boys han estrenat ‘That’s Why God Made The Radio’, el primer senzill del que serà el seu nou àlbum, previst per al 5 de juny.

No em resisteixo a comparar-lo amb ‘Nowhere is home’, l’avançament de l’altre gran retorn de l’any, el dels Dexys de Kevin Rowland. Sens dubte em quedo amb el dels Dexys, però el senzill dels californians em sembla força digne. O no?

Les gires de retorn dels dos grups –per a les quals tinc entrades, tot i que fora d’Espanya: de moment no hi ha dates confirmades a l’estat– em semblen les millors notícies musicals de l’any, tot i el seu caire nostàlgic. La preescolta del nou disc dels Dexys promet (és freak haver escoltat els fragments de les cançons però ho he fet): molt soul, molt elegant, emocionant amb molts classe. I la gira de Brian Wilson i companyia també, segons el setlist que ha publicat Jenesaispop, amb els clàssics més obvis, però també amb favorites menys surferes com ‘Heroes and villains’ i ‘This Whole World’.

Quin és el retorn de l’any? Decidiu-ho per vosaltres mateixos.

Etiquetes: ,

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús