La gira de reunió de The Beach Boys ni se’ns acostarà

dijous, 16/02/2012 | Concerts

A principis de setmana feia càbales sobre les possibilitats que teníem que la gira de retorn de The Beach Boys a propòsit del 50 aniversari de la formació del grup passés per Barcelona. Doncs res de res. Ni se’ns apropa.

Al web del grup –o bé, el de Brian Wilson– es poden veure les primeres dates confirmades de la gira nord-americana, que s’allarga del 24 d’abril al 15 de juliol. Això ja exclou la possibilitat que toquin al Primavera Sound, que se celebra del 30 de maig al 3 de juny, i al FIB –on Brian Wilson va tocar el 2004–, que enguany se celebra del 13 al 15 de juliol.

Segons un comentari a la notícia sobre les primeres dates anunciades de la gira que publica Jenesaispop, en algun moment el mateix web mostrava també dates a Europa. Cap d’elles a Catalunya ni a Espanya. Potser haurem d’anar a veure’ls a Roma o a Berlín, que tampoc estaria malament, ja que cau en època de vacances.

7/26 Rome, Italy – Capannelle
7/27 Milan, Italy – Civic Arena
7/29 Gothenburg, Sweden – Tradgaardsforeningen
7/31 Oslo, Norway – Spektrum
8/1 Aarhus, Denmark – Amfiscenen
8/3 Berlin, Germany – 02 Arena
8/4 Stuttgart, Germany – Schleyerhalle
8/5 Monchengladbach, Germany – Hockey Park
8/7 Lokeren, Belgium – Lokerse Festival

Una cosa que se m’havia escapat, però, és que la gira de retorn de The Beach Boys és tota per estadis. I, la veritat, no sé si els californinans serien capaços d’omplir aquí un Palau Sant Jordi, ni que fos l’únic concert que fessin a tot l’estat.


Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús