The Beach Boys: bones vibracions als Grammy

dilluns, 13/02/2012 | Notícies, Videos


Els Grammy 2012, que s’han entregat aquesta matinada, no només han estat els de la coronació definitiva de la britànica Adele –que s’ha emportat 6 gramòfons, inclosos els de cançó i enregistrament de l’any per Rolling in the deep i disc de l’any per 21–, i els de l’adéu a Whitney Houston, morta el dia abans. També han estat els del retorn de The Beach Boys.

L’actuació, en què els cinc Beach Boys vius (els membres originals Brian Wilson, Mike Love i Al Jardine més els substituts amb pedigrí històric Bruce Johnston i David Marks) van interpretar Good vibrations, és l’aperitiu del retorn del grup per commemorar el 50 aniversari de la formació de la influent banda pop californiana. Una gira amb 50 dates que encara no s’han revelat, i que, vista la prou digna actuació als Grammy, tant de bo passi per Barcelona.

Quines probabilitats tenim de veure’ls a casa nostra? El Primavera Sound encara ha de confirmar algun nom gros, segons van dir a la roda de premsa de presentació del festival. Brian Wilson, en solitari i amb la seva banda, va tocar el 2005 al Poble Espanyol, dins del festival Grec, en una producció de les promotores barcelonines The Project i Producciones Animadas, així que per aquest costat el camí estaria obert. El 2004 també va tocar al FIB, així que, en cas que els confirmessin, acostar-se a Benicàssim també podria ser una opció. I el 2010 la formació amb què Mike Love, Bruce Johnston i David Marks recuperaven els èxits de The Beach Boys va tocar a Cap Roig, que aleshores gestionava la promotora barcelonina Concert Studio, així que per aquí hi hauria un altre camí obert, tot i que Concert Studio (la promotora del Festival del Mil·lenni), aquest any ja no s’encarrega de la programació del festival Jardins de Cap Roig.

Vaja, que hi ha flancs oberts, però res segur.

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús