El nou directe d’of Montreal

divendres, 10/02/2012 | Discos, Son of a genius

Kevin Barnes ja va avançar en una entrevista amb Rolling Stone que el directe de Paralytic Stalks, el nou àlbum d’of Montreal, seria més sobri. Que s’havia acabat això de sortir nu a l’escenari i de tenir artistes de performance, i que potser optarien per un xou més audiovisual. L’actuació del grup aquesta setmana al xou de Jimmy Fallon dóna algunes pistes de com pot ser la gira que passarà el 29 d’abril per la Sala Apolo de Barcelona.

Publicat aquesta setmana, Paralytic Stalks és tot un repte per a l’oient: lletres fosquíssimes i angoixants i estructures que combinen el pop infecciós d’herència negra amb l’abstracció experimental. La revista Rockdelux publicarà la meva crítica del disc al número de març .

Etiquetes:

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús