L’adéu d’Astrud

diumenge, 6/11/2011 | Uncategorized

Acaba d’acabar el concert d’Astrud i el col•lectiu Brossa a la primera edició del festival Faraday Tardor de Vilanova i la Geltrú. Un concert que no només significa el final de la gira del duo barceloní amb el quintet de cambra, una gira que ha durat dos anys, sinó també el final d’Astrud en com a mínim un parell d’anys més.
El motiu és que Manolo Martínez, veu del duo, a més de professor universitari, marxa a l’extranger, concretament a Nova York, amb una beca. Sembla que “el hombre que lo hace todo en España”, fins i tot repartir les beques, aquest cop sí l’ha beneficiat.
“Manolo ens deixa, ens deixa amb Mariano”, ha dit Genís Segarra, l’altra meitat d’Astrud, en referencia a la possible victoria del PP en les eleccions del 20 de novembre. Segarra també ha afirmat que si bé l’adéu no és definitiu, un cop passats els dos anys ves a saber què pot passar. Molts els estarem esperant.

20111105-234415.jpg

Etiquetes: ,

2 comentaris

  • Astrud se separan un mínimo de dos años | jenesaispop.com

    06/11/2011 12:27

    [...] en el festival Faraday Tardor que se celebraba este fin de semana en Vilanova i la Geltrú. Según Time Out Barcelona, durante la misma, Manolo Martínez y Genís Segarra anunciaron que sería su última actuación en [...]

  • Dos años sin Astrud | Surfer Rosa

    06/11/2011 13:02

    [...] Brossa. El concierto tenía sabor de despedida, pero no esperábamos que tanto como desvela Time Out Barcelona. A Manolo Martínez, vertiente profesor universitario, le han concedido una beca en Nueva York, así [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús