Edwyn Collins a l’Indietracks!

dijous, 7/04/2011 | Festivals

Foto: Dani Cantó / Primavera Sound

Si la primera tongada de grups confirmats per a la propera edició del festival britànic Indietracks (The Hidden Cameras, Jeffrey Lewis and Math and Physics Club, els espanyols Zipper) no em va dir gran cosa, la segona, que acaba de fer-se pública, em fa molt feliç.

Per començar perquè l’escocès Edwyn Collins (ex Orange Juice) serà el cap de cartell indiscutible del festival. Però també perquè hi podré veure per primera vegada Jonny, el projecte comú entre Norman Blake (Teenage Fanclub) i Euros Childs (Gorky’s Zygotic Mynci), i perquè podré tornar a veure els suecs Suburban Kids with Biblical Names, un dels meus grups favorits, i que podrien presentar el seu nou treball (fa temps que haurien de tenir-lo llest; Johan Angergård, del segell  Labrador, estava una mica nerviós per aquest tema).

La resta de grups confirmats avui per a l’Indietracks 2011, que se celebrarà del 29 al 31 de juliol al Midland Railway de Ripley (Derbyshire), són els britànics Butcher Boy, Withered Hand, Pocketbooks, Chris T-T, A Little Orchestra, Dignan Porch, The Bumblebees, els nord-americans Ringo Deathstarr i els mallorquins Papa Topo.

La llista sencera de grups confirmats és la següent: A Little Orchestra, The Bumblebees, Butcher Boy, Chris T-T, Dignan Porch, Edywn Collins, The Garlands, The Hidden Cameras, Jeffrey Lewis, Jonny, Math and Physics Club, Next Time Passions, Papa Topo, Pocketbooks, Ringo Deathstarr, Suburban Kids with Biblical Names, The Sweet Nothings, Very Truly Yours, The Wendy Darlings, Withered Hand i Zipper.

Les entrades es poden comprar aquí.

12 comentaris

 • omar

  07/04/2011 20:08

  Has vist? Al cccb hi ha wi-fi.. Doncs millar la cosa, pero per mi encara falta!

 • omar

  07/04/2011 20:08

  Has vist? Al cccb hi ha wi-fi.. Doncs millar la cosa, pero per mi encara falta!

 • I can hear music

  07/04/2011 20:13

  Per mi, Edwyn, Suburban i Jonny ja són suficients. Ja tenim els vols!

 • I can hear music

  07/04/2011 20:13

  Per mi, Edwyn, Suburban i Jonny ja són suficients. Ja tenim els vols!

 • Julius

  07/04/2011 20:25

  La cosa ja va millorant! Encara no perdo l’esperança de la tornada d’Aislers Set, però com bé dius, amb l’Edwyn, Els SKWBN i Jonny ja s’ho val. Ganes també de tornar a veure a Butcher Boy i forces també de Math and Physics Club.
  És una llàstima que continuin confirmant grups d’aquí tan penosos… Papa Topo…

 • Julius

  07/04/2011 20:25

  La cosa ja va millorant! Encara no perdo l’esperança de la tornada d’Aislers Set, però com bé dius, amb l’Edwyn, Els SKWBN i Jonny ja s’ho val. Ganes també de tornar a veure a Butcher Boy i forces també de Math and Physics Club.
  És una llàstima que continuin confirmant grups d’aquí tan penosos… Papa Topo…

 • I can hear music

  08/04/2011 10:39

  No entenc perquè els programadors de l’Indietracks, quan seleccionen grups espanyols, els trien sempre d’una estètica molt determinada, i que no té res a veure amb la dels grups britànics, per exemple. En general, per la seva programació, sembla que l’indie-pop espanyol només sigui allò que en època de Los Fresones Rebeldes es va anomenar tonti-pop.

 • I can hear music

  08/04/2011 10:39

  No entenc perquè els programadors de l’Indietracks, quan seleccionen grups espanyols, els trien sempre d’una estètica molt determinada, i que no té res a veure amb la dels grups britànics, per exemple. En general, per la seva programació, sembla que l’indie-pop espanyol només sigui allò que en època de Los Fresones Rebeldes es va anomenar tonti-pop.

 • omar

  09/04/2011 16:58

  ja saps, som la “gracia” d’europa. un pais de chichinabo

 • omar

  09/04/2011 16:58

  ja saps, som la “gracia” d’europa. un pais de chichinabo

 • I can hear music

  11/04/2011 10:55

  Un acúdit tonto i naïf… -_-’

 • I can hear music

  11/04/2011 10:55

  Un acúdit tonto i naïf… -_-’

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús