Una tarda al zoo d’Standstill

dimecres, 30/03/2011 | Concerts, Escena BCN, Exposicions

20110330-081640.jpgAquesta tarda me l’he passada al Zoo, a la instal·lació d’Standstill en l’exposició Genius loci de la Fundació Miró.

Els he anat a veure assajar, a preparar el concert de divendres al Palau de la Música, la inauguració del Festival de Guitarra, en què interpretaran Adelante Bonaparte, el seu últim disc, amb la Bonaparte Ensamble, és a dir amb cordes, vents i cors.

M’ha explicat l’Enric Montefusco que hi ha hagut dies que a la gàbia del zoo han arribat a ser 13 persones tancades assajant. Avui només eren els quatre titulars d’Standstill més el Pau Vallvé, que al concert tocarà el vibràfon, com ja ha fet a Rooom, l’espectacle escènic amb què defensen el disc.

Però, la veritat, sentir-los tocar a tan poca distància (m’han deixat entrar dins de la gàbia) algunes de les meves cançons favorites del grup –he sentit Adelante Bonaparte (II), 1,2,3, sol i ¿Por qué me llamas a estas horas?–, ha estat un luxe.

Divendres ho explicaré amb tot detrall a l’Ara.

2 comentaris

 • omar

  01/04/2011 11:57

  despres de veure el room… un sempre es queda amb ganes de mes, i no diguem al palau de la musica!

  un dels millors directes del panorama nacional, sino el millor.

 • omar

  01/04/2011 11:57

  despres de veure el room… un sempre es queda amb ganes de mes, i no diguem al palau de la musica!

  un dels millors directes del panorama nacional, sino el millor.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús