Madrid Pop Fest

dissabte, 12/03/2011 | Festivals

Aquest cap de setmana som al Madrid Pop Fest, on ens han convidat a punxar.
Ahir els plats forts eren els veterans The Orchids i Allo Darlin’, que és un dels grups de moda de l’escena indie pop londinenca. Tots dos grups van tocar a l’última edició del festival Indietracks, amb el qual aquest Madrid Pop Fest comparteix sensibilitat, i tots dos grups van estar ahir prou bé. La representació local, d’altra banda, va ser força decepcionant, amb els madrilenys Zipper (incomprensiblement, amb força trajectòria en festivals indie pop internacionals) al capdavant.
Avui el grup d’Amelia Fletcher (ex Talulah Gosh, ex Heavenly), Tender Trap, encapçala un cartell on destaquen els també anglesos The Blanche Hudson Weekend (de nou, tots dos grups que han passat per l’Indietracks, i que compta amb força representació barcelonina: Cola Jet Set, Fred i Son i Aias.

6 comentaris

 • tweeeee

  24/03/2011 16:12

  Zipper van aquest any una altra vegada al Inditracs. Al millor no sabeu tant de música.

 • tweeeee

  24/03/2011 16:12

  Zipper van aquest any una altra vegada al Inditracs. Al millor no sabeu tant de música.

 • I can hear music

  24/03/2011 16:24

  Segurament, però també és possible que l’Indietracks no tingui massa ull a l’hora de programar grups espanyols al seu festival. Si més no, és una opinió que compartim bona part del públic espanyol que ha anat a les últimes edicions al festival. Ni Zipper ni La La Love You, que també han tocat al festival, no em sembla que deixin l’indie-pop espanyol en massa bon lloc, la veritat.

 • I can hear music

  24/03/2011 16:24

  Segurament, però també és possible que l’Indietracks no tingui massa ull a l’hora de programar grups espanyols al seu festival. Si més no, és una opinió que compartim bona part del públic espanyol que ha anat a les últimes edicions al festival. Ni Zipper ni La La Love You, que també han tocat al festival, no em sembla que deixin l’indie-pop espanyol en massa bon lloc, la veritat.

 • Teo

  24/03/2011 20:08

  Doncs si, tens raó que Zipper van al Indietracks, quin drama tu, impossible d’entendre. Si no recordo malament Zipper ja van tocar a un London Popfest, no vaig aguantar gaire la seva actuació, la veritat… Que portin a Los Ginkas, a Espanto o a Hidrogenesse i que deixin de collonades hooome.

 • Teo

  24/03/2011 20:08

  Doncs si, tens raó que Zipper van al Indietracks, quin drama tu, impossible d’entendre. Si no recordo malament Zipper ja van tocar a un London Popfest, no vaig aguantar gaire la seva actuació, la veritat… Que portin a Los Ginkas, a Espanto o a Hidrogenesse i que deixin de collonades hooome.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús