Bowlie 2: Tears are cool!

dissabte, 11/12/2010 | General

Uf! Estic a punt de plorar d’emoció!!! Tenir al meu grup favorit (Teenage Fanclub) de backing band del meu artista favorit (Edwyn Collins) és difícil de superar, però veure-ho des de primera fila al costat de l’Stuart Murdoch (Belle & Sebastian), amb qui hem estat xerrant un moment abans del concert… Bé, això és el Bowlie 2.
El concert ha estat genial, hi ha hagut més cançons d’Orange Juice que als xous de Barcelona, i tot ha sonat meravellosament. Millor que amb el grup titular de l’Edwyn, la veritat. Menys rock, més net, més bonic. Ha estat preciós.
A sobre, l’Alex Kapranos de Franz Ferdinand i el cantant de The Cribs han sortit a cantar les seves col•laboracions a l’últim disc de l’Edwyn. Irrepetible! n_n,

Etiquetes:

2 comentaris

  • El millor de 2010 (III) | I can hear music

    29/12/2010 0:02

    [...] llicència de posar a la llista (al #1 indiscutible) un concert de fora d’Espanya, el d’Edwyn Collins amb Teenage Fanclub al festival ATP Bowlie 2. Però és que l’experiència de tenir el meu compositor favorit amb el meu grup favorit de [...]

  • El millor de 2010 (III) | I can hear music

    29/12/2010 0:02

    [...] llicència de posar a la llista (al #1 indiscutible) un concert de fora d’Espanya, el d’Edwyn Collins amb Teenage Fanclub al festival ATP Bowlie 2. Però és que l’experiència de tenir el meu compositor favorit amb el meu grup favorit de [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús