Cap a l’ATP hi falta gent!

divendres, 10/12/2010 | Concerts, Festivals

Ja sóc de camí al Bowlie 2! L’edició del festival ATP (partners del Primavera Sound) que comissionen Belle & Sebastian i que se celebra aquest cap de setmana.

Arribar-hi no és fàcil: el festival se celebra en un resort (pel que entenem pel web de l’ATP, una cosa tipus Marina d’Or però en clau anglesa i, afortunadament, indoor) a Minehead, a la costa oest del Regne Unit, i hem hagut d’agafar un avió, un tren i un autocar per prendre possessió del bungalow (inclòs en  l’entrada) que ens acollirà.

La cosa promet, no només pel line up, que és espaterrant –tot i que, les coses com siguin: la majoria dels artistes que hi toquen han passat per Barcelona en els darrers mesos–, sinó també perquè el festival planteja un munt d’activitats paral·leles força especials, com un club de lectura, una xerrada amb Cynthia Plaster Caster, o una sessió de ioga amb la Frances McKee dels Vaselines que jo, que faig ioga des de fa anys, no em penso perdre. Espero poder-me llevar prou d’hora el dia de la pràctica!, perquè també hi ha sessions de DJ, com la del nostre col·lega Ian Watson, del magnífic club de Londres How Does It Feel To Be Loved.

L’única pega és que em temo que el grup sorpresa finalment no serà God Help the Girl, com jo pronosticava i desitjava, sinó Franz Ferdinand, que també són escocesos (com bona part del cartell). Aquests són els rumors a la xarxa, vaja.

En fi, que aquests dies intentaré anar actualitzant el blog des d’allà amb posts des de l’iPhone. I prometo una crònica per quan torni!

2 comentaris

  • Xavi Serra

    10/12/2010 1:36

    Em fas ràbia, Salicrú.

  • Xavi Serra

    10/12/2010 1:36

    Em fas ràbia, Salicrú.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús