Pavement a Primavera TV!

dijous, 18/11/2010 | Festivals, Videos

Com m’agrada Primavera TV! Quina bona idea han tingut la gent de Primavera Sound!

El Primavera Sound ha engegat Primavera TV, una secció a la seva web on es podrà veure vídeos de concerts de les seves edicions anteriors. Primavera TV oferirà concerts sencers i fragments d’actuacions.

Primavera TV ha arrencat penjant sencer a internet el concert que els nord-americans Pavement van fer el 27 de maig al festival, per on va passar la seva gira de reunió. El directe, qualificat pel grup com el millor de tot el tour, es podrà veure durant dues setmanes.

En les properes setmanes Primavera TV incorporarà les actuacions de Superchunk, The Charlatans i Standstill al Primavera Sound 2010. Però com en el cas del concert de Pavement, serà per temps limitat.

Jo estic ara mateix sentint (més que veient, la veritat) el concert, i m’estic recordant de com d’emocionant va ser. A veure si pengen també concerts més antics i fem una mica de nostàlgia.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús