The Rocky Horror Glee Show: una gerra d’aigua freda

dijous, 28/10/2010 | Guilty pleasures

RH GLEE SHOWQuina decepció, l’esperat especial de Halloween de Glee, el capítol dedicat a The Rocky Horror Picture Show!

Em vaig passar la temporada passada cantant les excelències de la nova sèrie de Ryan Murphy, però la veritat és que la segona temporada no està complint amb les expectatives.

Un dels principals problemes –que detecta tothom– és que la sèrie està esdevenint una mera successió de números musicals, sense que hi hagi una trama amb interès (o més d’una) que els vehiculi. L’episodi dedicat a Britney Spears, en què les cançons eren fantasies somiades pels membres del Glee Club sota els efectes de l’anestèsia, n’és el millor exemple.

I un altre problema és la poca gràcia a l’hora de triar les cançons, cosa que, com a mínim, en els dos darrers episodis –el de Rocky Horror i el de duets– s’havia resolt.

Però tornat a l’especial RHPS, tot i començar de manera bastant prometedora, el gir moralista del final del capítol el va espatllar del tot. El final em va caure com una gerra d’aigua freda.

Deu haver estat motivat per la polèmica al voltant de les fotos sexis que la revista GQ va publicar de tres dels protagonistes de la sèrie –Dianna Agron, Cory Monteith i Lea Michele, els dos últims a la foto de dalt, amb el director del capítol especial, Adam Shankman, realitzador de Hairspray, que certes associacions de pares van titllar d’incitar a la pedofília? Una polèmica que, en tant que, tot i interpretar el paper d’alumnes d’institut, els actors de la sèrie ronden la trentena, és ridícula, patètica i preocupant. Si algú creu que això incita a la pedofília, té problemes seriosos.


Etiquetes:

8 comentaris

 • Swi

  28/10/2010 13:32

  També segueixo la sèrie, i penso el mateix que tu en quan a lo de les trames, però lo de la sessió de fotos no crec que sigui el culpable del missatge final de l’últim capítol, segurament ja estava gravat des de feia temps, doncs varen començar a rodar aquesta temporada a l’estiu.

  Del capítol d’ahir em quedo amb Chris Colfer (Kurt) fent un paper musical al que no estem acostumats, llàstima que no tingués un paper força rellevant. Vagi com vagi la sèrie, sempre és un plaer escoltar cantar a Lea Michele, malgrat que l’actuació que més m’ha agradat de la sèrie és la de Neil Patrick Harris i Matthew Morrison (Mr. Shue) interpretant Dream on d’Aerosmith.

  Salutacions.

 • I can hear music

  28/10/2010 13:41

  A veure, no et pensis que ja he tirat la tovallola amb Glee! Continuaré sent-li fidel, esperant i desitjant que remunti.
  I ja sé que la poèmica amb les fotos no ha pogut tenir una relació directa amb el final moralista, només que volia comentar-ho. Però penso que potser les crítiques constants de les associacions de pares conservadores sí estan afectant l’esperit transgressor de la sèrie…
  Jo de l’últim capítol em quedo amb el número de l’Emma, ‘Touch-A, Touch-A, Touch Me!’

 • Tweets that mention The Rocky Horror Glee Show: una gerra d’aigua freda | I can hear music — Topsy.com

  28/10/2010 14:19

  [...] This post was mentioned on Twitter by Anna Tudela Isanta, Time Out Barcelona. Time Out Barcelona said: Per què falla la segona temporada de Glee? – http://musica.timeout.cat/bloc/2010/10/28/the-rocky-horror-glee-show-una-gerra-daigua-freda/ [...]

 • Swi

  28/10/2010 14:37

  Oh si!!! ja no recordava l’actuació de l’Emma, em vaig quedar de pedra al veure-la així :)
  Jo crec que el problema és que a la primera temporada varen fer moltes trames importants i ara s’han quedat sense idees, a veure si remunta i a veure com és l’aparició de Bardem, em crea curiositat.

 • I can hear music

  28/10/2010 15:00

  Creuem els dits! I comparteixo la curiositat bardemiana n_n

 • Josep Maria

  28/10/2010 17:19

  Jo també esperava l’episodi amb ganes i tot i que hi ha coses que no em van agradar, hi ha coses que em van agradar molt també. La Rachel i el Finn estaven molt bé com Brad i Janet!

  El que trobo pitjor és que el personatge del Will Schuester s’està desdibuixant. Ho demostra com ha evolucionat la seva relació amb l’Emma i totes les tonteries d’ahir. Tampoc em va agradar que es notés tant les ganes que tenien de que tothom quedés content: els fans del Rocky, els fans de Glee o els espectadors ocasionals.

  Volem més mala llet i menys moralina barata! Ryan Murphy necessita que algú l’aconselli bé o acabarà convertint Glee en una versió musical de ‘Come, reza y ama’ i acabarem tots dormits davant de la pantalla!

 • I can hear music

  29/10/2010 11:34

  Sarri, jo de fet vaig estar bastant contenta amb l’episodi fins a l’evil twist final. Els nois del Glee Club van estar bé com sempre, el problema és amb els guionistes o amb el runner de la sèrie, el Ryan Murphy… Ai las, no invoquis el fantasma Come reza y Ama…!
  Per cert, sobre el que dius del pobre Will: http://www.avclub.com/articles/the-rocky-horror-glee-show,46736/

 • I can hear music

  29/10/2010 11:37

  Ah, i sobre el que dius de fer content a tothom… el cameo de Meat Loaf i Barry Bostwick fluix, fluix, no?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús