Qui est in, qui est out

divendres, 22/10/2010 | Guilty pleasures, Media

La revista musical britànica NME, el divertit tabloide de la premsa musical, ha publicat ja la seva cool list d’aquest any, la llista anual amb què fan un rànquing de la gent més guai del món de la música.

No la comentaré amb detall, que la llista és llarga i tinc feina, però no em puc estar de comentar la primera i la segona posició. Encara que sembli increïble, segons l’NME Janelle Monáe no és l’ésser més cool del planeta, frase amb què, per cert, vaig titular l’article sobre Monáe que vam publicar a Time Out a propòsit del seu concert frustrat a l’Apolo –ara semblo el Màgic Andreu. Segons l’NME la supera, ehem, la folkie Laura Marling.

No ho sé, jutgeu per vosaltres mateixos. Tot i que no nego que he posat deliberadament la foto més cutre de la Marling que he trobat, crec que, tòpic però cert, una imatge val més que mil paraules. I sospito que el fet que Monáe sigui nord-americana i Marling anglesa pot tenir alguna cosa a veure amb la seva posició al rànquing…

Etiquetes: ,

1 comentari

  • Tweets that mention Qui est in, qui est out | I can hear music — Topsy.com

    22/10/2010 12:18

    [...] This post was mentioned on Twitter by Nia Sanjuán Civit, Time Out Barcelona. Time Out Barcelona said: Laura Marling més cool que Janelle Monáe…? Va, home, va! – http://musica.timeout.cat/bloc/2010/10/22/qui-est-in-qui-est-out/ [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús