La Janelle no ve

dimarts , 19/10/2010 | Cançons

Doncs res, sembla que ens quedem sense Janelle, snif. Ara mateix tinc una llagrimeta que em regalima galta avall, com en aquesta captura del videoclip de Cold war (cito un fragment de la lletra: “Bye, bye, bye, bye. Don’t you cry when I say goodbye?”).

Si quan la sala Apolo va anunciar la cancel·lació del concert que Janelle Monáe havia de fer-hi el 6 d’octubre, en el mateix comunicat assegurava que faria tot el possible perquè la petita gran diva acabés tocant-hi aviat –de fet, si la sala va trigar a confirmar que el concert no se celebraria va ser perquè la idea era anunciar l’aplaçament del concert i donar ja la nova data–, l’Apolo acaba d’informar que el concert ha estat finalment cancel·lat.

Sembla que no ha estat possible trobar una nova data recent a causa de com de plena té l’agenda la Monáe, així que la sala procedirà a retornar l’import de les entrades adquirides.

Haurem d’esperar per sentir-la cantar i bellugar els seus petits peuets. I sembla que de moment haurem d’esperar indefinidament. Paciència, que és la mare de la ciència.

Etiquetes:

2 comentaris

  • Josep Maria

    19/10/2010 16:57

    Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  • Janelle Monáe als ‘Caprichos de Apolo’ | I can hear music

    16/12/2010 21:29

    [...] la segona va la vençuda? Esperem que [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús