L’obra mestra d’of Montreal?

divendres, 17/09/2010 | Discos, Videos

No és que ho digui jo, que False priest, el nou disc d’Of Montreal, sigui la seva obra mestra, és que ho diu Kevin Barnes, que més que el cervell, l’ànima o la veu del ‘grup’ és que és el ‘grup’, que només és un grup en directe. Però la veritat és que com més escolto el disc més m’agrada. Ara, també em va encantar l’anterior, el genial Skeletal Lamping (2008), un disc arriscadíssim que molts mitjans van criticar, i l’anterior, Hissing Fauna, Are You the Destroyer? (2007), i l’anterior, The Sunlandic Twins (2005), i bàsicament tot el que fa Kevin Barnes, tiro a fan fatal.

Aquesta vegada, però, Barnes no l’ha gravat sol, ho ha fet amb el productor Jon Brion (Kanye West), i al disc hi canten Janelle Monáe –ja us vaig parlar de les col·laboracions entre tots dos– i Solange Knowles, germaníssima de Beyoncé. Uns companys d’equip que contribueixen al tor r&b i funk del disc, un terreny que Barnes explora des de Hissing fauna…, i que dóna a la música recent d’Of Montreal una sensualitat molt sexy.

El disc també significa el retorn d’instruments orgànics a l’univers del grup, amb bateries en viu, cordes i piano.

Us deixo amb el violent i una mica gore primer vídeo del disc, corresponent al primer senzill, la fastuosa Coquet Coquette.

Em retiro a pregar perquè algú els porti a Barcelona, si pot ser en un concert convencional, que la presentació de l’Skeletal Lamping va ser al Razz en sessió de club.


4 comentaris

 • Et tato

  17/09/2010 10:48

  Of Montreal a Barcelona ja!
  La tornada de Like a tourist és gran, jo també quan més l’escolto més m’agrada

 • I can hear music

  17/09/2010 11:05

  Totalment d’acord, és el millor de la cançó. Però és que la tríada Like a tourist / Sex Karma / Girl named hello, los tres seguides, és genial! Com m’agradaria ballar-les en directe…! El concert de presentació de l’Skeletal Lamping a París, que vaig tenir la sort de veure, va ser una passada! n_o

 • omar

  17/09/2010 12:22

  bien! bien! bien!

  i nosaltres ens vam coneixer amb the party’s crashing us… que tiempos!

 • I can hear music

  17/09/2010 12:28

  ‘The party’s crashing us’ és una cançó màgica, you partycrasher! A veure si dijous que ve no faltes, que farem un 80s special al Pop Bar (petò farem trampes per posar ofM) n_n
  Ai, ai, ai, porto tot el matí escoltant el disc i hi estic molt, molt enganxada. Els discos d’oM m’obsessionen com pocs!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús