Posponías

dijous, 16/09/2010 | Discos, Videos

2010_01_YOSIGO_SINGLE_GPer al·lusions, el nou vídeo de Single, Posponías. És l’avançament del segon treball de Teresa Iturrioz i Ibon Errazkin, Monólogo interior, previst per a l’octubre, i al vídeo Iturrioz està elegantíssima, però els seus modelets en el concert que van fer a la plaça Odissea (primer amb gabardina, després amb un vestit tipus Massiel a Eurovisió) eren insuperables.


Etiquetes:

4 comentaris

 • Ander

  16/09/2010 11:48

  Hehe, la veritat és que la cançó m’agrada i molt. Deia que em fa por per diverses coses, per la lletra (molt bona, però malrollera), pel títol (no puc evitar pensar en psicofonies), pels modelets de la Iturrioz i pel seu aspecte de basca calvinista (i no pretenc faltar a ningú, per a qui no em conegui, jo mateix tinc ascendència basca, que consti). Ara pensava per què no vaig anar al concert de la plaça Odissea, però veig que em va atrapar a Madrid.

 • Teo

  16/09/2010 15:57

  La Teresa s’ha colat en un somni de l’Agente Cooper n_n
  http://www.youtube.com/watch?v=36_vlZha7bg
  La cançó és molt xula, bien! ganes de sentir el disc sencer!

 • I can hear music

  16/09/2010 16:07

  Al video hi falta l’Anti, que podria fer de nan ballarí, hehehehe

 • Ander

  16/09/2010 17:11

  Hahahahaha, és veritat que són una mica lyncheans, tant la Tere com l’Anti… Que per cert, acabo de veure que el nan del somni de l’agente Cooper és en Samson, el de Carnivale!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús