Emmy 2010: Born to run!

dimarts , 31/08/2010 | Videos

EMMY BORN TO RUN

Mai no he estat fan de Bruce Springsteen, ni crec que mai ho sigui, però així com he après a estimar el Don’t stop believin’ de Journey gràcies a la sèrie Glee, una de les meves favorites, ara veuré amb uns altres ulls el Born to run del so called Boss (una de les seves cançons més icòniques però també de les més rodones) gràcies al fantàstic número musical d’obertura de la cerimònia d’entrega dels premis Emmy 2010, inspirada en la sèrie de Ryan Murphy.

El vídeo comença quan Jimmy Fallon, presentador del late show que porta el seu nom i de la gala, es troba Chris Colfer, Lea Michele, Cory Monteith i Amber Riley, membres del cast de Glee. Ells lamenten que no poden assistir a la cerimònia perquè no tenen prou diners per pagar l’entrada, però providencialment troben un anunci d’un concurs de cant –el pa de cada dia a Glee– que, en cas que guanyessin, els proporcionaria com a premi exactament la quantitat de diners que els cal per pagar l’entrada de la cerimònia.

Aleshores els cinc comencen a reclutar membres per a aquest Glee Club de luxe que acaba incorporant Tina Fey (Rockefeller Plaza), Jon Hamm (Mad Men), Jane Lynch (també de Glee), Jorge Garcia (Perdidos), Nina Dobrev (Diaris de vampirs) i Joel McHale (de l’excel·lent Community), als que se’ls afegeix en contra de la seva voluntat Kate Gosselin, protagonista d’un reality.

Per poc que us agradi Glee i que hagueu seguit una mica les sèries on surten els protagonistes del número musical, no us perdeu el vídeo, que és divertidíssim.

Sobre els Emmy, dir que celebro el doblet de millors actors, principal i secundari, de Brian Cranston i Aaron Paul per Breaking Bad, el premi a Jane Lynch per Glee, i que considero totalment injustificat que Modern Family, que a mi no m’entusiasma, s’hagi emportat bona part dels premis en la categoria de sèries còmicas en detrimemt de Glee. Snif.


6 comentaris

 • Josep Maria Sarri

  31/08/2010 11:30

  Doncs si, molt bo l’opening! I, efectivament, Glee s’hauria d’haver emportat l’Emmy a la millor comèdia. A veure que tal la tornada i que tal el capítol amb la Britney Spears!

 • Jen

  31/08/2010 11:38

  Simplement genial! i veure al Don Draper sense gomina no té preu!

 • I can hear music

  31/08/2010 11:42

  I tant! Jo haig de confessar que primer no el reconeixia! I la Rose de Las chicas de oro com a profe de ball, boníssim!

 • I can hear music

  31/08/2010 11:43

  La Quinn quan encara era una ‘cheerio’ semblava una rèplica de la Britney a ‘Baby one more time’ n_n

 • Ana

  31/08/2010 21:23

  No ho havia vist encara! Jaja, és la monda! M’ha encantat veure el John Hamm, el SuperHomeDur de Mad Men, fent saltirons amb la Betty White, i encara més veure el de Community (com han pogut no premiar aquesta sèrie?) i als de Glee (com es nota que al Monteith l’han posat a dieta… molt millor!)

 • I can hear music

  01/09/2010 8:59

  Ha ha ha ha! Quin ull més bitchy! Ficant-se amb els quilets de més del pobre Finn!
  Totalment d’acord amb això que dius de ‘Community’. Li dóna mil voltes a ‘Modern Family’, i a ‘Big Bang Theory’ (tot i que totalment d’acord amb l’Emmy al Jim Parsons), amb la qual aquesta temporada que ve competirà en horari.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús