Com m’agrada Janelle Monae

dilluns, 30/08/2010 | Discos, Videos

El seu disc The Archandroid és una passada, inspirat i eclèctic. I encara m’agrada més que col·labori amb Of Montreal. Ho fan evidentment a Make the bus, que us penjo aquí sota, i que fa molta gràcia perquè és bàsicament una cançó d’Of Montreal on ella hi canta, com una intrusa al disc.

Ella també col·labora al nou disc de Kevin Barnes, False priest, que ja he escoltat, que també m’encanta i del qual en parlaré un altre dia. Es veu que la Janelle i el Kevin són grans amics. Els teniu junts a la foto, feta al backstage del Music Hall de Williamsburg, a Brooklyn, l’abril de 2009.


Per escoltar la Janelle menys Of Montrealesca, atenció als dos primers singles del disc, on se la veu simpàtiquíssima. I guapíssima, per cert.
Com va dir el Carles de l’Apolo, “tenim nova diva”.Foto: Nastassia A. Davis

1 comentari

  • L’obra mestra d’of Montreal? | I can hear music

    17/09/2010 10:29

    [...] amb el productor Jon Brion (Kanye West), i al disc hi canten Janelle Monáe –ja us vaig parlar de les col·laboracions entre tots dos– i Solange Knowles, germaníssima de Beyoncé. Uns companys d’equip que contribueixen al [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús