Edwyn Collins al Primavera Club

dimarts , 24/08/2010 | Festivals

Edwyn Collins Abel Suárez, Coco, programador del Primavera Sound, acaba d’avançar al seu Facebook una nova tongada de confirmacions per a la propera edició del Primavera Club, que se celebrarà del 24 al 28 de novembre, i que s’afegeixen als ja confirmats Teenage Fanclub, Lou Barlow, Holy Fuck, Cornflakes, Ganglians, Male Bonding, Lüger, Eat Skull, Wild Nothing i Guadalupe Plata.

Els nous artistes confirmat són EDWYN COLLINS, BEACH FOSSILS, FRANKIE ROSE & THE OUTS, JAILL, JOHN GRANT, LOS MASSIERAS, MOUNT KIMBIE, SCREAMING FEMALES, ZOLA JESUS, WAVVES, TAMARYN, TWIN SISTER, SMOKE FAIRIES, M AX NOI MACH, HOMENTAGES & FASENUOVA.

Com deixa clar el títol del post l’artista que em fa autèntica il·lusió del post és l’ex Orange Juice, a qui vam poder veure al 2008 al difunt Summercase, poc després de la seva sorprenent i emocionant recuperació després de patir dues embòlies cerebrals i patir afàsia i paràlisi. Per saber-ne més sobre la peripècia de l’Edwyn, no us perdeu el llibre Falling and Laughing: The Restoration of Edwyn Collins, de la seva dona Grace Maxwell, una història de superació personal impressionant.

Els que el vam veure al Summercase ja vam poder comprovar que l’Edwyn pot continuar exercint de músic. Cosa que el seu nou disc, Losing sleep, que sortirà a la venda el 20 de setembre, confirma. Jo ja he pogut escoltar el disc, on hi han col·laborat Roddy Frame, Johnny Marr i Alex Kapranos, entre d’altres, i és un disc ple de soul, d’energia i també de ràbia. Però és que jo també estaria emprenyada si hagués hagut de patir el que ha patit l’Edwyn, per molt que al final se n’hagi sortit prou bé.

A l’Edwyn Collins també el veure al Bowlie 2.

2 comentaris

 • Teo

  24/08/2010 19:00

  L’Edwyn Collins és el més gran! Per cert, aquests dies s’ha fet pública la data de publicació de la supercaixa de 7 discos amb tot el material d’Orange Juice, que sortirà el 8 de novembre i que ja és pot demanar en preorder, yuhuuuU!
  http://www.dominorecordco.com/uk/albums/20-08-10/coals-to-newcastle-boxset/

 • I can hear music

  25/08/2010 9:51

  És mooolt temptadora, slurp!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús