Els Beach Boys, ara sí?

dijous, 22/07/2010 | Concerts, Son of a genius

the-beach-boys

Va haver-hi gent em va posar una mica a parir quan vaig dir que la formació que va tocar a Cap Roig (exhaurint totes les entrades, les coses com siguin) fa no gaire no mereixien fer-se dir The Beach Boys (podeu llegir els meus motius i seguir la polèmica aquí).

Doncs bé, llegeixo a la versió digital de la revista Rolling Stone que els Beach Boys, ara sí, –vaja, els que queden vius, Dennis i Carl Wilson van morir fa molts anys– es podrien reunir.

Segons Al Jardine, membre fundador del grup, ell, Brian Wilson, Mike Love, Bruce Jonhston –aquests dos últims els únics que van tocar a Cap Roig– i David Marks (guitarra del grup menys d’un any entre 1962 i 1963), es podrien reunir per fer, com a mínim, un concert per cel·lebrar el 50 aniversari del naixement del grup.

Ara mateix, Wilson, Jardine i Love, els tres Beach Boys originals vius, fan gires per separat cadascun amb una formació diferent. Love és l’únic que gira sota el nom de The Beach Boys. I segons aquest article, darrerament la única comunicació entre els tres ha estat a través dels seus advocats: Love va demandar Jardine per fer gires sota el nom Beach Boys Family and Friends, i també va demandar el seu cosí Brian per mal ús del nom dels Beach Boys mentre promocionava el seu disc SMiLE. En el primer cas Love i Jardine van arribar a un acord, i en el segon, el jutge va desetimar la demanda.

La veritat és que el clima no sembla molt propici per a la reunió, i si finalment s’acaba produint, és difícil que arribi a casa nostra. Però vaja, que si arribés, no me la perdria per res del món. Aquests sí que serien els Beach Boys. Aquells altres? Ni parlar-ne.

Etiquetes:

4 comentaris

 • Teo

  22/07/2010 12:55

  No crec sincerament que s’acabi produint aquesta reunió, però vaya, tot és possible, però jo si fos en Brian m’hi negaria de totes totes. Llegiu aquesta biografia que va fer l’amic Wilson i ho acabareu d’entendre:
  http://www.amazon.co.uk/Wouldnt-Nice-My-Own-Story/dp/0747531455/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1279795994&sr=1-1
  En Mike Love, com diria Tomeu Penya, du el dimoni dins seu i ja ha fet prou mal als Beach Boys. Grrrr!

 • Tweets that mention Els Beach Boys, ara sí? | I can hear music — Topsy.com

  22/07/2010 12:56

  [...] This post was mentioned on Twitter by Berta Diumaró, Time Out Barcelona. Time Out Barcelona said: Aquests sí que serien els Beach Boys! – http://musica.timeout.cat/bloc/2010/07/22/els-beach-boys-ara-si/ [...]

 • I can hear music

  22/07/2010 14:59

  Sí, precisament aquesta autobiografia és el motiu de la meva animadversió per Mike Love.

 • No seria bonic que la reunió de The Beach Boys passés per Barcelona? – I can hear music – Time Out Barcelona

  27/12/2011 16:16

  [...] Boys, coincidint amb el 50 aniversari de la formació del grup l’any que ve, que tot i que ja s’anticipava des de fa anys, es va confirmar a mitjans d’aquest [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús