Lady Gaga rulez?!?

divendres, 12/03/2010 | Cançons, Guilty pleasures, Videos

lady-gaga-telephoneNo puc resistir-me a embedar el nou videoclip de Lady Gaga, que es va estrenar ahir. La veritat és que m’ho he passat pipa veient-lo, tot i que no tinc massa deliri per aquesta diva del pop (seu només m’agrada Poker face, especialment en aquesta versió). És el videoclip de Telephone, inclosa al seu segon àlbum The fame monster (2009), i compta amb Beyoncé com a special guest star. El videoclip està dirigit pel suec Jonas Åkerlund, que té una llarga trajectòria com a realitzador de videoclips i que va ser el responsable de filmar, a finals dels noranta, els vídeos de Smack My Bitch Up de The Prodigy, de Ray of Light de Madonna i de My Favourite Game, de The Cardigans, per citar tres que recordo que em van agradar força en el seu moment, però la llista és mooolt llarga.

Us agradi o no la Gaga, dediqueu al vídeo els casi 10 minuts que dura, que no us en penedireu… paraula de girl scout.


Etiquetes: ,

2 comentaris

  • Josep Maria Sarri

    12/03/2010 12:05

    He estat a punt de posar-lo però ja està bé que el posis tu! A mi m’ha divertit molt! Ja està bé que algú es gasti diners fent vídeos! Que n’aprenguin totes les altres dives i comencin a recollir diners. Ara ja no poden presentar-se amb vídeos gravats en un matí! Toca currar-s’ho una mica més…

  • I can hear music

    12/03/2010 12:15

    M’ha recordat una mica a quan veia ‘Thriller’, de petita n_n I els estilismes són genials. A més, si una cosa haig de reconèixer a la Gaga és la capacitat que té per riure’s de si mateixa i per explotar la seva faceta de personatge, que és la que interessa. No mola que les dives vulguin recordar que en el fons són persones, que això ja ho som tots…!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús