His amazing glow

dilluns, 1/02/2010 | Concerts, Videos

Els concerts en solitari i en acústic d’un artista que habitualment enregistra les seves cançons amb banda mai no m’han atret massa, però vaja, la norma té les seves excepcions. De la mateixa manera que ja vaig escriure que em va entusiasmar el concert de Neil Hannon sol al Faraday, em va agradar molt el directe de Joe Pernice divendres a La [2] en el marc dels Caprichos de Apolo, un concert íntim i deliciós en què Pernice, només armat amb la seva guitarra, va fer gala de talent i simpatia a dojo. La veritat és que té una veu preciosa, i el format acústic ho va fer especialment evident.

Si voleu fer-vos una idea de com va ser el concert, feu un cop d’ull al vídeo de sota. Us explico de què va, perquè és una cosa una mica bizarra. Resulta que a l’últim episodi de la sisena i penúltima temporada de Las chicas Gilmore (una de les meves sèries favorites de tots els temps, i qui s’atreveixi a criticar-la és perquè o bé no l’ha vista o l’ha vista amb prejudicis, ahí queda eso), Stars Hollow, el poble on viuen les Gilmore, s’omple de músics de carrer. El motiu és que ha corregut la veu que el trobador del poble –un personatge recorrent a la sèrie– ha estat descobert per un segell discogràfic als carrers del poble, i molts altres trobadors han decidit arribar-se fins a Stars Hollow per veure si poden compartir la seva sort. Total, que per fer el paper dels ‘trobadors’ el capítol compta com a special guest stars amb Yo La Tengo, Sonic Youth, Sparks i Joe Pernice, entre d’altres. I el vídeo que us enganxo aquí sota és un recull de les actuacions de tots ells al capítol.

El Pernice és el primer, i hi surt tocant precisament la cançó amb què va tancar el seu set divendres a La [2], Amazing glow, una cançó preciosa inclosa al Discover a lovelier you (2005) de Pernice Brothers, que va dir que dedica cada nit a la seva dona, i que va sonar molt semblant a com sona a l’episodi de la sèrie.

[youtube]cYBupWeVbew[/youtube]

7 comentaris

 • Teo

  01/02/2010 19:03

  Un deu per en Pernice, que a va fer un concert força llarg, demanant que quan hagues d’acabar l’avisessin, que ell aniria tocant… molts n’haurien d’aprendre…

 • Xavi

  02/02/2010 12:42

  Enorme concert, ple de sensibilitat i bon gust.

 • Ezqui

  02/02/2010 14:40

  Les Gilmore Girls, gran serie si senyor

 • omar

  02/02/2010 15:46

  (que algu digui que les gilmore girls son caca, queremos guerra en el barro!)

 • I can hear music

  02/02/2010 16:14

  Tu sempre volent crear maranya! Ja veus que hi ha quòrum a favor tant del Pernice com de les Gilmore!

 • Ezqui

  02/02/2010 17:57

  Gilmooore, caca!

 • I can hear music

  02/02/2010 19:20

  Vaja, vaja, un altre que s’apunta a polemitzar…! I afegeixo: chaquetero! (jaquetero?)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús