Caprichos de Apolo 2010: el cartell

divendres, 11/12/2009 | Concerts

Acabo d’arribar a casa després del dinar de presentació de la propera edició dels Caprichos de Apolo (a l’Elche, he menjat un arròs amb bacallà i ceps que estava boníssim) i ja sóc davant de l’ordinador per compartir-lo amb ‘els meus lectors’ (ehem). Per que us queixeu.

El cicle començarà el 3 de gener amb un Minimúsica flamenc que es dirà Juguetes por bulerías, organitzat amb col·laboració de la promotora Arte por Derecho, i el tancaran Yeasayer el 16 de març.

Entremig, Eli ‘Paperboy’ Reed –el meu gran moment al dinar ha estat quan he confessat (com si em costés gaire confessar-ho) que jo em compto entre els que vam acabar a l’escenari quan va tocar l’any passat al Primavera Club, a l’Auditori del Fòrum–, HiM –no els metalers monyardes finlandesos sinó el projecte de Doug Scharin (Codeine)–, Juan Habichuela (nét) amb Enrique Morente (fill), Giant Sand interpretant At San Quentin de Johnny Cash (primera entrega de We used to party), Joe Pernice, Mazoni, interpretant 7 songs for a slepless night, el seu primer disc, que està descatal·logat (i la cosa és que el concert s’enregistrarà i que els assistents al directe se n’enduran un exemplar a la sortida), els islandesos Jóhann Jóhannsson i Hildur Gudnadóttir (ja veieu que és islandesa pel cognom), Queen Ifrica, la rèplica femenina a King África (l’acudit no és meu), Bill Callahan (que no Smog), Wendy McNeill, Jill Tracy i un Sobretaula molt prometedor que reunirà Enric Montefusco de Standstill amb Ferran Palau d’Anímic.

Per cert, al dinar m’han explicat una història molt divertida. La Pantoja increpant un periodista musical perquè es pensava que era un de la premsa rosa.

5 comentaris

 • bao_bao ugartemendia

  11/12/2009 20:07

  «Hola, soy Björk GÜD MON DOS TIR… GÜN DES MON TIR… tengo este apellido tan peculiar porque yo soy islandesa… GÜN TIN MON DIR…»

 • musica

  13/12/2009 22:38

  jajajaja, això mateix! a veure si resultarà que el Gudmonjander serà com una mena de López islandès…

 • omar

  13/12/2009 22:52

  acudits en clau chanante… jo soc fan de cicciolina i de pitita ridruejo (i john travolta i ferran adria, va)

 • Taboo you | I can hear music

  28/12/2009 21:25

  [...] Caprichos de Apolo 2010: el cartell [...]

 • El repartidor predicador | I can hear music

  10/01/2010 21:15

  [...] Reed de divendres a l’Apolo, el primer concert per a adults de la nova edició del cicle Caprichos de Apolo, li va faltar l’element de sorpresa que sí va tenir el debut del de Boston a Barcelona, al [...]

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús