Nancy Escándalo

dimarts , 29/09/2009 | Freaks & geeks

Per cert, m’encantaria dir-vos com va reaccionar el públic del Pop Bar del Razzmatazz dissabte després de punxar la rumbeta de marres, però no puc perquè no me’n recordo. Els no gaires gintònics de “Hendricks” (i poso èmfasi en ús de les cometes) que em van servir al Razz van causar danys irreversibles al meu cervell i tinc una llacuna de diverses hores, inclòs el moment en què vam punxar Yo, también.

Ara, per desgràcia això no m’ha permès oblidar l’actuació de Nancys Rubias, que és el “grup” (de nou, cometes) que Bonnie & Clyde vam tenir l’”honor” (…) de telonejar. Sembla ser que el playback es propi dels seus xous i que ningú se n’estranya. Però jo, pobre de mi, no en tenia ni idea, i em va semblar un escàndol.

Cap a la 2.30 h. entra un tio tot simpaticot a la cabina que ens diu que no posessim cap cançó més que començava el “concert”. Fins aquí tot normal. I va, el tio, i fot un CD a la pletina, i au, vet aquí el directe de les Nancys. A sobre el Vaquerizo va voler saltar-se algunes de les cançons previstes i va i li diu al tio de la cabina una cosa així com: “I ahora pasamos a nuestra última canción”. Molt fort. I la gent del Razzmatazz pagant avio i hotel a quatre persones (eren quatre?) quan l’únic que feia “algo” era el Vaquerizo (amb qui una vegada vaig tenir el “plaer” de parlar per telèfon per entrevistar a la seva dona i us puc dir que és un impresentable).

Vaja, estava tan escandalitzada que també em va semblar un escàndol que s’atrevissin a versionar l’Automatic lover de Dee D. Jackson (cançó amb la qual vam reprendre la sessió i que us poso aquí sota). D’acord, no té res de dolent fer un cover, però estava tan escandalitzada pel playback -no havia vist res així des que vaig veure actuar a Il Divo quan vam anar a fer de públic a Factor X- que en aquell moment em va semblar un vil plagi. Seria el gintònic de “Hendricks”…

[youtube]Bhs4MGfSWbw&[/youtube]

10 comentaris

 • Bender

  30/09/2009 9:23

  el vídeo de la Dee D. té tela marinera…

 • T-800

  30/09/2009 9:53

  Veig a l’automatic lover una mica paradet per poder anar-se’n al llit amb la Dee D.
  A veure si s’espabila

 • omar

  30/09/2009 11:55

  tampoc soc jo dels que ajuda gaire a recordar..

 • Juli

  30/09/2009 12:08

  Marta! Doncs sí, vaya tela, no entenc com primer el grup fa playback, és falta de… personalitat? I per altra banda el públic, com ho segueix? Amb lo còmode que és escoltar-ho per l’Spotify a casa sense pagar :D Ens veiem!

 • musica

  30/09/2009 15:17

  a més que segur que des de l’Spotify el Vaquerizo entonaria més… -_-

 • bao_bao

  30/09/2009 21:20

  Ui, però amb l’Spottify ja em veig el Vaquerizo dient la publicitat i tot dalt de l’escenari del Razz…

 • musica

  01/10/2009 8:47

  ostres, tens tota la raó! si la veu d’ultratumba aquella de “Ahora con Spotify…” ja em fot us sustos que em deixa ‘tiesa’en versió Vaquerizo podria ser un ‘argh’ sonor digne del Cuore!

 • MJ

  02/10/2009 18:31

  Parlant del Vaquerizo i la seva dona. Impressionant la paròdia que els hi van fer els de Muchachada Nui… Even real than real. Adjunto prova: http://www.youtube.com/watch?v=NreXvGS2gqg

 • musica

  05/10/2009 9:49

  boníssim el retrato del Vaquerizo de la Muchachada!

 • Antoni

  06/10/2009 10:13

  Eii faràs la critica del Peter Murphy el 27 al Bikini?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús