Isaki Lacuesta dirigeix Time Out Barcelona

dijous, 9/04/2015 | General

Isaki Lacuesta a Time Out

El dia 24 d’abril Isaki Lacuesta estrena la pel·lícula ‘Murieron por encima de sus posibilidades’, una comèdia àcida on cinc persones que estan al llindar de l’abisme decideixen segrestar el president del Banc Central perquè tot torni a ser com abans. El càsting és espectacular: Raúl Arévalo, Imanol Arias, Bruno Bergonzini, Àlex Brendemühl, José Coronado, Eduard Fernández, Ariadna Gil, Bárbara Lennie, Sergi López, Carmen Machi, Ángela Molina, Àlex Monner, Albert Pla, Josep Maria Pou, Pau Riba, José Sacristán, Jaume Sisa, Emma Suárez, Ivan Telefunken, Luis Tosar, Jordi Vilches, Julián Villagrán. El bo i millor de cada casa. I per celebrar-ho, a Time Out Barcelona no volíem ser menys, i l’hem convidat a ser el ‘director convidar’ del número que sortirà al quiosc el dimecres 22 d’abril. Aquest migdia ha estat amb nosaltres. I l’hem fet currar de valent.

Lacuesta ha tornat a casa amb un munt de deures. D’entrada, el caramelet: entrevistar el director francès Bertrand Bonello, a qui el festival de cinema D’Autor li dedica una retrospectiva. També ens ha proposat que entrevistem algú de ‘Las amigas de Ágata’ (que també es veurà al D’A), un llargmetratge produït per la Universitat Pompeu Fabra i que explica la vida d’una colla de noies de 20 anys. Aquella setmana, el divendres 24, hi ha altres estrenes de cinema. I ja l’hem avisat: si en Josep Lambies o algun altre crític de cine li clava dues estrelles? “Ja em va bé”, ha rigut, ell que ha va guanyar la Conxa d’Or de Sant Sebastià amb ‘Los pasos dobles’. Però ja els ho avancem: la pel·li mola molt.

Isaki Lacuesta a Time Out

Hem de dir que el director s’ho ha currat. Ens ha proposat molts temes. Com, per exemple, un reportatge sobre espais culturals en perill d’extinció, que publicarem aquella setmana. I una entrevista amb Víctor Nubla, músic i escriptor, a qui li hem de demanar per la Barcelona màgica.  Per a la secció de Música, ens explicarà quines són les seves bandes sonores, arran del festival Live Soundtracks. Per a la secció d’Art estem estudiant si ens escriu alguna cosa de Miquel Barceló, de Frederic Amat o de l’expo sobre el Jeu de Paume parisenc que s’estrenarà a Arts Santa Mònica.

A la secció de Menjar i Beure escriurà una crítica sobre el Context, el seu bar-quarter general de Girona. I ens ha parlat del mesón Los Padules, on va començar ‘Murieron por encima de sus posibilidades’, després d’un concert d’Albert Pla i Pascal Comelade. També ens ha explicat altres coses sobre les nòvies dels seus amics, però això, ehem, millor deixar-ho per a un altre dia…

I com que la portada del 22 d’abril va dels millors carrers de Barcelona, parlarà amb Ada Castells sobre les 10 localitzacions on li agradaria rodar un film.

Serà una setmana intensa, la de l’Isaki. Però estem segurs que aquest cul inquiet, magnífic realitzador, s’ho passarà pipa. El TOB 362, el del 22 d’abril, serà tot seu.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús