Bitllets gratis per viatjar en bus per Europa!

dimecres, 26/11/2014 | Viatges

¿Voleu viatjar al Regne Unit i altres països europeus sense gastar ni un euro? Podeu intentar aconseguir un dels 20.000 bitllets gratis que ofereix l’empresa de busos low cost Megabus per viatjar entre el 12 de gener i el 12 de febrer, de dilluns a dijous, a ciutats com ara Aberdeen, Londres, Glasgow, París, Amsterdam, Llemotges, Tolosa, Brussel·les i Cardiff, entre moltes altres.

La forma d’aconseguir-les és entrar a la pàgina web de Megabus i fer el procés com si anéssiu a fer una reserva real, és a dir, escollir nombre de passatgers, ciutat d’origen i de destí, i les dates: recordeu, entre el 12 de gener i el 12 de febrer, entre el dilluns i dijous. Si la vostra reserva és una de les gratuïtes, us apareixerà en la columna de preu 0 €. Si no teniu sort, podeu tornar enrere i provar amb altres dates o una altra destinació.

Segons l’empresa Megabus, a partir del 25 de novembre es posen cada dia, també entre dilluns i dijous, 1.000 seients gratuïts per a tota la xarxa del Regne Unit i Europa, sense que hi hagi un desglossament específic per a les diferents rutes. Vaja, que heu d’anar provant fins a tenir sort… Toca tenir paciència!

Exemple de reserva gratis

Exemple de reserva gratis

 

 

3 comentaris

 • Maria Cinta Royo Fusté

  26/11/2014 23:39

  Sería maravellós si per una vegada a la vida tingués la sort de guanyar un d’aquests viatges!

 • Marc Ruiz Tobal

  28/11/2014 12:43

  Moltes gracies per aquesta noticia, la meva pareja i jo anem a Paris gratis!!!! I aixo que pensava que era mentira després d’estar 2 dies provant-ho.

 • Júlia Rius Gascón

  09/12/2014 0:48

  Londres

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús