Phenomena s’instal·la al cine Nàpols

dilluns, 13/10/2014 | Cinema, Ciutat

Després de quatre anys repartint experiències cinèfiles per diverses sales de la ciutat, els organitzadors de Phenomena han decidit fer un pas més enllà i reobriran el cine Nàpols (Sant Antoni Maria Claret, 168) com a seu del  seva pròpia sala. El nou cine Phenomena obrirà a finals d’any, segons anuncia el seu director Nacho Cerdá, quan s’enllesteixin els més de 6 mesos d’obres que s’estan invertint en modernitzar les instal·lacions. Les dues sales que tenia el Nàpols es reuniran en un un únic espai que tindrà una súper pantalla de 15 metros. També s’han renovat les butaques i els projectors. Tot aquest esforç, explica Cerdá, té com a objectiu “recuperar l’experiència d’anar al cine com a ritual social, com als anys 70 o als cines de barri”.

El nou cine Phenomena mantindrà l’esperit de les sessions que han estat oferint durant aquests primers quatre anys de vida ‘itinerants’. Hi haurà programació de dimecres a diumenge, però no es caurà, assegura Cerdá, en la repetició de pel·lícules ni de cicles: dia nou, experiència nova. Per estrenar la sala, es recuperarà la primera sessió Phenomena: el programa doble de Tiburón i Alien. De fet, tota la primera setmana serà de celebració d’aquest Any Zero de Phenomena amb altres films que formen part de l’imaginari popular, com ara Acorralado. Cerdá també avança que la programació combinarà programes dobles, cicles–com un dedicat a Brian de Palma–, passis de pel·lícules no estrenades i clàssics de la sèrie B, amb Bruce Lee i Chuck Norris com a protagonistes, entre d’altres. Els preus de les entrades –important!– es mantindran com a les sessions actuals: uns 9 euros per a les sessions dobles i 6 euros per a les pel·lis individuals. En resum, bones notícies per als amants del cine!

 

cartel_13641478601

1 comentari

  • Ramon Cabau

    01/12/2014 16:28

    Bona idea !!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús