Time Out Barcelona, premi Nacional de comunicació de mitjans digitals

dijous, 2/10/2014 | Notícies

Ja ho sap tothom: Time Out Barcelona és el nou premi Nacional de comunicació de mitjans digitals. Hem rebut aquesta tarda una trucada que ens ho deia i, sincerament, encara fem salts d’alegria. Un premi que el devem a la gent que ens segueix cada dia a través del web i les xarxes socials, la gent que ens critica, la gent que ens estima, perquè sense feed-back no hi ha mitjà de comunicació possible, i menys digital. I que hem aconseguit gràcies a l’esforç descomunal de la redacció de Time Out Barcelona i els seus col·laboradors, apassionats de la ciutat, a l’hora de submergir-se en Barcelona i buscar el bo i millor de cada cantonada, cada carrer, cada barri. El millor i, ehem, també el pitjor…

La web de Time Out Barcelona

Fa gairebé set anys que Time Out Barcelona va néixer i fa dos anys que fem servir l’actual plataforma tecnològica que ens ha permès tenir una web extraordinària, que ens serveix per apropar-nos a una comunitat de barcelonins cada vegada més àmplia. Una sèrie d’eines creades a Londres per Time Out Group i que nosaltres som els únics a tot el món que implementem en tres idiomes: català, castellà i anglès. Parlem amb els lectors a través de la web, Facebook, Twitter, Instagram, Spotify, aplicacions de telèfon mòbil… Volem ser a tot arreu!

Ja sabeu qui fa Time Out Barcelona. Som l’Eduard, la Judit, l’Andreu, la María José, la Mabel, la Clara, la Marta, el Josep, l’Eugènia, el Ricard, l’Anna, el Diego, l’Erica, la Jan, el Pol, les dues Maries, la Nuria, la Mercè, el David, la Carme i col·laboradors tan il·lustres com en Pau, el Daniel, l’Òscar, el Martí, la Laia, el Marcelo, el Javier, el Xavier, la Violeta, el Gerard, l’Ada, la Begoña, la Montse, l’Aleix, el Pere Andreu, el Sergi… Som molts i tampoc no som tants. Però si afegim els 700.000 usuaris únics de la web, els 90.000 amics de Facebook, els 65.000 de Twitter… Doncs, som una bona colla.

Només podem donar-vos les gràcies i demanar-vos que ens seguiu, que no deixeu de seguir-nos, que ens foteu clatellot quan no estigueu d’acord amb el que proposem, que continueu fent-nos propostes. Som aquí per inspirar-vos!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús