La Barcelona més corrupta

dijous, 21/03/2013 | Ciutat, General, Menjar i beure, Notícies, Tendències

La setmana que ve, a Time Out ens endinsem en els baixos fons de Barcelona i us presentem un número especial de la Barcelona més fosca. Podreu descobrir on esmorzava Fèlix Millet, quins són els bars on se’n van de copes atracadors, xantatgistes i persones de mala vida, i quins són els punts de trobada entre jutges, policia i confidents de la ciutat.

És cert que Barcelona no és la terra de mafiosos tan estimats com Tony Soprano ni podem competir amb la classe de Don Vito Corleone, però aquí tenim els nostres propis draps bruts. Us presentarem els llocs habituals de policies corruptes, restaurants freqüentats per membres del clan Jodorovich i punts de trobada dels treballadors de Método 3. I, a més, us explicarem secrets, molts secrets sobre festes en habitacions sospitoses on no hi faltava el xampany, la droga i les prostitutes.

Ens endinsem en les parts més fosques de la ciutat i us ensenyem la mala vida de Barcelona.

Pagueu ‘en negre’ a la Fàbrica Moritz
I si a més de llegir les nostres històries us voleu sentir com uns autèntics gàngsters us fem un regal molt especial. No, no penseu malament, que de moment no estem preparats per obrir-vos un compte corrent a Suïssa ni per enviar-vos un maletí a les Illes Caiman. Això sí, us proporcionem un bitllet especial Time Out i un sobre com aquells famosos que repartia (suposadament, no ho oblidem, que no volem que ens tanquin a la presó) el senyor Bárcenas als membres del seu partit. I què podeu fer amb aquest sobre i aquest bitllet? Doncs, xxxit, no ho digueu molt fort, però si aneu a la Fàbrica Moritz  Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41) i pagueu en metàl·lic (com es fan aquestes coses) us estalviareu l’IVA.

D’acord, no us estem ajudant a què us acolliu a l’amnistia fiscal, però sí que us permetem que us estalvieu un 10% en un dinar o sopar a la Moritz. Deixeu-vos de targetes de crèdit i de formes de pagament que deixin petjada, feu servir el nostre sobre i el nostre bitllet especial i pagueu en negre! Per una setmana, a Time Out, la corrupció té premi! Ei,  el bitllet i el sobre de descompte només serveixen del 27 de març al 2 d’abril.

5 comentaris

 • julia fdez-ventura

  22/03/2013 13:44

  YES

 • Fidel Luiña

  22/03/2013 14:14

  El pagament en metàl.lic s’haurà de fer amb un sobre? :)

 • Andreu Gomila

  22/03/2013 14:15

  Amb un sobre que anirà dins la revista.

 • Amaranta Gibert

  22/03/2013 17:32

  M’encanta, només pel què he llegit, la proposta. Ja l’espero!

 • Amaranta Gibert Montero

  22/03/2013 17:33

  M’encanta la proposta i la idea. Ja l’espero!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús