Curs de cuina japonesa Time Out

divendres, 1/02/2013 | Menjar i beure

Ja sabeu que a Time Out ens encanta suggerir-vos restaurants japonesos de la ciutat per a què tasteu el millor sushi, maki i nigiri de Barcelona. Però a proposta que us fem aquesta vegada és del tot diferent. Us proposem que aprengueu a fer-los vosaltres mateixos i que sorprengueu els vostres amics amb delícies de la cuina nipona com el tataki de tonyina, el gelat de te verd, el vakadori (pollastre fregit), l’okinami yaki (pizza japonesa), els nabeyaki udon (fideus a la cassola) i els satsuma-ague (bunyols de sardines). Nyam.

Estem preparant uns cursos de cuina japonesa que se celebraran en dos torns (els dilluns 18 i 25 de febrer o els dimecres 20 i 27 de febrer) en tots dos casos de 20 a 22 h. David Lienas, cuiner i director de l’escola de cuina Bell·Art, dirigirà aquests cursos en què cada participant aprendrà a fer plats de la gastronomia nipona, una cuina basada en la qualitat dels ingredients, caracteritzada per la lleugeresa i les elaboracions senzilles. Aquest nou Time Out en Viu se celebrarà a Bell·Art (Aribau, 83) i val 90 euros, preu que inclou tot el material i un diploma. Si voleu apuntar-vos o demanar més informació, podeu trucar al 93 295 54 00 o escriure a timeoutenviu@timeout.cat Sentireu la màgia de la cuina nipona a les mans!
CURS DE CUINA JAPONESA
Reserves:  timeoutenviu@timeout.cat
T. 93 295 54 00

2 comentaris

 • antoni galbany

  06/02/2013 18:23

  Estic interessat pero voldria + informació i saber quant gent hi participa

 • margarida carol

  07/02/2013 20:11

  estic interessada però necesito més informació.
  gràcies

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús