No saps on sortir a sopar? Tenim la solució!

divendres, 14/12/2012 | General, Menjar i beure, Tendències

Us ha passat algun cop que voleu sortir a sopar amb la parella, amics o família, i no sabeu cap a on tirar? Fia’t del criteri de Time Out i aconsegueix la nostra nova guia de restaurants. T’oferim una publicació de luxe amb més de 700 restaurants seleccionats pels crítics i redactors del Time Out Barcelona, classificats per estils, barris i preus per a què trobis el restaurant que més s’ajusta a les teves necessitats i estil. Tenim propostes per a tots els gustos: cuina tradicional, d’autor, marinera, meditèrrània, italiana, francesa, basca, japonesa, llatina, vegetariana, entrepans, etc.

A la nostra guia trobaràs 160 pàgines amb els millors restaurants endreçats per ordre alfabètic amb tota la informació imprescindible. Així ho tindreu ben fàcil a l’hora de trair el restaurant més adient per a cada ocasió: adreça, telèfon i web, descripció, preu mitjà de cada àpat, i en alguns casos una puntuació en forma d’estrella, que demostra que l’establimnet ha estat seleccionat com un dels millors de la seva categoria, ja sigui per la qualitat del menjar, per la selecció de vins i begudes, o pel bon ambient que s’hi respira.

Tots els locals han estat visitats pels nostres crítics de manera anònima i pagant el compte. És la millor forma que trobem a Time Out Barcelona per assegurar una total independència i rigorositat que ens exigim i que és difícil de trobar en altres guies similars.

A Time Out Barcelona ens comprometem amb la cuina de la nostra ciutat, que és observada des de tot el món per la creativitat dels seus joves cuiners i el pòsit d’una tradició ben assentada. Per això, amb aquesta passió per la gastronomia i la bona taula, us recomanem la nostra guia. No us la podeu perdre! I aconseguir-la és ben fàcil: la podeu comprar als vostres quioscos amb El Periódico de Catalunya per només 4,95 euros. Fia’t del nostre criteri i no t’equivoquis en la tria del restaurant!

1 comentari

  • HUNGARYTO Bar-Restaurant Hongarès

    15/12/2012 20:41

    Avui l’hem comprat i el Hungaryto hi apareix…!! Felicitats a tota la resta de bars-restaurants de Barcelona i a vosaltres per tant magnífica guía! Moltes gràcies a tot l’èquip TIME OUT i molt especialment a en Marcelo Aparicio!! Ara mateix recomanem la guia als nostres amics i clients. Una abraçada i bon any gastronòmic 2013!!

    ***(En haguès agradat publicar aquest missatge al Facebook però, per alguna “estranya raó”, ho tenim bloquejat a les pàgines de Fans).

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús