L’hora de Londres

dimarts , 10/07/2012 | Arts, Cinema, Ciutat, General, Menjar i beure, Música, Nit, Notícies, Tendències

Londres serà, a partir del 27 de juliol, la capital del món olímpic. S’espera que 5,5 milions de persones passin per la capital anglesa i nosaltres hem aprofitat el coneixement de la ciutat que tenen els nostres col·legues de Time Out London per donar-vos més de 50 idees per explotar a fons al ciutat, des de restaurants a museus insòlits, amb el millor de l’agenda de l’estiu i cosesamb les quals al·lucinaràs. A més, us fem una ruta pel Londres de Shakespeare i entrevistem un londinenc ben irreverent, el novel·lista Marin Amis. A tota la revista, a banda del reportatge central, trobaràs recomanacions temàtiques, com clubs de gais, terrasses amb vistes, concerts extraordinaris, etc.

A més, tens almenys deu raons per comprar Time Out Barcelona aquest dimecres:

1. Triem les millors noves gelateries de Barcelona.
2. Descobrim el millor piscor sour de la ciutat.
3. Trobem una botiga de decoració infantil esplèndida, Babillage!
4. Parlem amb els arquitectes de Barcelona’92 i mirem de prop la seva herència.
5. Posem quatre estrelles a Margaret, un dels films de l’any.
6. Visitem l’univers Punset amb l’obra Viatges de Ferran Audí.
7. Entrevistem el coreògraf Avshalom Pollak, que porta al Grec ‘Bombyx mori’.>
8. Us fem el mapa del Montjuïc de Nit d’aquest dissabte.
9. Prenem nota de la nova sessió del Sidecar, que obre els dijous per a tothom.
10. Celebrem el setè aniversari del bar gai La Penúltima.

A més, hem entrevistat Jaime Rosales, Miranda Makaroff, i Albert Puig, Pere Vall, Marta Salicrú i en Brutus ens han escrit uns articles de primera. I parlem de Paul Celan, de les pel·lis del Raval que passen a la Filmo, de Gautier Capuçon, de Pablo Trapero, de Gordon Matta-Clark…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús