Ajuda perquè un català treballi amb Ridley Scott

dimarts , 3/07/2012 | General

Avui us fem crida perquè doneu un cop de mà al jove realitzador català David Victori. Aquest cineasta emergent, antic assistent de Bigas Luna, està entre els 50 semifinalistes del festival de curtmetratges que el gran Ridley Scott –ja sabeu, ‘Blade runner’, ‘Gladiator’…– ha organitzat via YouTube. La proesa no és fum de canyes, que en la fase inicial hi havia 15.000 participants! D’aquest mig centenar de peces escollides, només 10 aniran a la Biennal de Venècia. I el ‘top ten’ s’elaborarà per tria popular. Aquí és on vosaltres entreu en joc. Si voleu donar el vostre suport, només heu d’entrar en aquest enllaç i votar.

La peça es diu ‘The guilt’ (‘La culpa’), i dura 12 minutets. El camí encara és llarg, però si aconsegueix fer camí fins a arribar a Venècia el tal Victori entrarà en un concurs que podria canviar-li la vida. Un dels 10 directors seleccionats serà escollit per rodar un curt de 500.000 dòlars produït pel senyor Scott, i interpretat per Michael Fassbender –també el coneix, aquest–. Si se’n surt, ves a saber si no el veurem d’aquí a un parell d’anys voltant pel Kodak de Los Angeles. Per això reclama la vostra ajuda. Podeu executar el gest ràpid i eficaç de fer un clic amb el ‘mouse’ un cop al dia. Això sí, només teniu temps fins al 13 de juliol. No badeu, companys!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús