PiL cancel·la la seva actuació a Barcelona

dijous, 28/06/2012 | General

Setmana negra pel que fa als concerts importants: després de la cancel·lació del concert de Jane Birkin el proper 19 de juliol al Grec, la promotora Doctor Music acaba d’anunciar la cancel·lació del concert de PiL.

La fonamental banda de post-punk, liderada per l’excantant dels Sex Pistols John Lydon, havia d’actuar dissabte vinent a Razzmatazz. En un breu comunicat, la promotora assegura que el concert s’ha anul·lat “per circumstàncies adverses” i que tant la banda com la promotora lamenten la situació i “esperen tenir l’oportunitat de programar un nou concert en el futur”.

A partir de demà, es podrà recuperar l’import de les entrades adquirides en els punts de venda durant un plaç de trenta dies.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús