El xef Jordi Vilà es desvincula dels restaurants Dopo i Saltimbocca

dimecres, 27/06/2012 | Menjar i beure, Notícies

El xef Jordi Vilà, al capdavant dels projectes com l’Alkimia, el bar Velódromo i la Fàbrica Moritz Barcelona, abandona la direcció gastronòmica i comercial dels restaurants Dopo i Saltimbocca.

Després de tres anys com a director dels restaurants, Jordi Vilà ha anunciat la desvinculació gastronòmica i comercial dels dos establiments. “Després de molt esforç i energia dedicada al ressorgiment exitós d’aquests projectes, manifesto no haver-ne superat les expectatives projectades en els seus inicis”, ha declarat el xef, que cedeix a nous propietaris la gestió d’aquests projectes per dedicar-se a la resta de restaurants que gestiona: l’Alkimia, Vivanda, el bar Velódromo i la Fàbrica Moritz Barcelona.

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús