Ada Castells guanya el 32è Premi Sant Joan Unnim amb la novel·la ‘Pura sang’

dilluns, 18/06/2012 | Arts, Notícies

Ada Castells guanya el 32è Premi Sant Joan Unnim de Literatura Catalana amb ‘Pura sang’, una novel·la de misteri ambientada a Menorca que Edicions 62 editarà a la tardor. 

L’escriptora, periodista barcelonina i col·laboradora de Time Out Barcelona ha guanyat el 32è Premi Sant Joan Unnim, un dels més ben dotats de la literatura catalana amb 35.000 euros lliures d’impostos per a l’autor. El jurat, format per Andreu Martín, Jordi Coca i Pere Gimferrer, entre d’altres, ha premiat per majoria la novel·la de Castells, d’entre les 54 que hi han participat.

‘Pura sang’ relata el viatge de la protagonista a Menorca, on fuig a la recerca de llum i pau per dedicar-se a l’art després de posar fi a una relació tumultuosa. Però a l’illa, Sílvia hi acaba trobant un secret i podrà fugir-ne gràcies a un nou amor, que l’ensenyarà a no tenir por de res.

Ada Castells (1968) és autora dels llibres ‘Tota la vida’, ‘N’estem fins als fogons’, ‘Mirada’ i ‘El dit de l’àngel’. També ha publicat el relat curt que porta per títol ‘La crida del mar’ i un recull d’articles dedicats a la maternitat.

1 comentari

  • Victòria Cardona

    18/06/2012 20:01

    Felicitats, felicitats, Ada!!! Escrius tan bé..!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús