Els millors entrepans de Barcelona

dimarts , 12/06/2012 | General

A la revista d’aquesta setmana us recomen els 20 entrepans més deliciosos i originals de Barcelona: des de propostes sofisticades com l’hamburguesa de cranc reial i el biquini trufat, a referents d’altres contrades com el ‘bocata’ de calamars i el de pastrami, sense oblidar, esclar, els clàssics imbatibles, com el bacó i formatge i l’entrepà de pernil ibèric.

Si amb això no en teniu prou, us donem deu motius més per comprar la revista d’aquesta setmana:

- Repassem el top 10 del milloret que passarà del Sónar i, a més, us cantem els noms que potser no us sonen gens i que tampoc us heu de perdre.

- Parlem amb el fantàstic Wes Anderson sobre la seva nova pel·lícula, l’espectacular ‘Moonrise kingdom’.

- Fem un viatge gastronòmic per Àfrica, Mèxic i Itàlia a través de tres restaurants que acaben d’obrir portes.

- Les ‘Golondrines’ són sinòmin d’estiu. Fem un volt en aquestes entranyables embarcacions per recuperar la Barcelona més marinera.

- Traiem la gandula per preparar-nos per a una nova edició de cinema a la fresca amb el Mecal.

- L’escriptor Niccolò Ammantini ens presenta la seva nova novel·la, ‘Tu i jo’, que ja bat rècord de vendes.

- Confirmem que l’art rus no va acabar amb Màlevitx a ‘En un desordre absolut’, l’exposició més ambiciosa de l’Arts Santa Mònica d’aquesta temporada.

- Us proposem un parell de festes per continuar movent els malucs després del concert de Madonna.

- Ballem amb Ángel Corella, que s’acomiada de l’American Ballet per centrar-se a Barcelona.

- Caiem en totes les temptacions que ens  depara la visita a Ena Macana, una botiga d’accessoris sorprenents i elegants.

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús