El Festigàbal tornarà a la plaça Rovira de Gràcia

divendres, 8/06/2012 | Música, Notícies

La programació de concerts a l’aire lliure de la sala Heliogàbal durant les festes de Gràcia tornarà a celebrar-se aquest any a la plaça Rovira, informa L’independent de Gràcia.

L’any passat la sisena edició del Festigàbal va haver de celebrar-se dins del local del carrer Ramón y Cajal per la manca d’entesa entre la nova junta de la plaça Rovira i Trias amb l’Heliogàbal, i la sala va celebrar un Festigàbal “d’estar per casa”, en les seves paraules.

Aquest any el festival torna a la plaça Rovira i se celebrarà del 19 al 21 d’agost, amb dos concerts nocturns en comptes de tres i un concert a la tarda. La decisió de prescindir d’una de les jornades nocturnes del festival vol ser una mostra de bona voluntat de l’Heliogàbal cap als veïns de la plaça.

El primer artista confirmat per al Festigàbal és Quimi Portet. L’ex El último de la Fila presentarà el seu nou àlbum en solitari, ‘Oh my love’ (2012), com a cap de cartell del festival.

1 comentari

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús